Tufne kao neprolazan trend: Kejt Midlton u romantičnoj haljini koju treba da ima svaka žena

Olja Jelić Vesti 28.06.2023 15:09 0

Princeza od Velsa u "staroj" haljini ponovo oduševila.

Kejt Midlton

Profimedia

Princeza od Velsa nas neprestano oduševljava svojim modnim kombinacijama i svojom praktičnošću. Naime, kada pronađe model ili print koji joj se dopada, ne libi se da ga "reciklira" i  nosi nekoliko puta.

Nije tajna da Kejt Midlton obožava da nosi haljine sa tufnicama, a juče je obukla haljinu koju smo već imali prilike da vidimo i ponovo je oduševila. Kejt je juče posetila Hempšir kako bi otvorila centar "Hope Street", a za ovu priliku odabrala je ležernu i romantičnu haljinu. 

 

 

Kejt Midlton se odlučila za midi haljinu koju potpisuje Alessandra Rich, a koju je nosila u muškom finalu na Vimbldonu prošle godine. Ova zadivljujuća haljina teget boje sa belim tufnama ima V izrez, u predelu struka ima pemplum koji je idealan ako želite eventualno da sakrijete višak kilograma i zlatne detalje u vidu dugmića.

 

 

Cena ove haljine iznosi 1.552 evra.

Sofisticiranu haljinu kratkih rukava je uparila sa belim sandalama sa potpeticom koje isto potpisuje Alessandra Rich, a koje je takođe nosila na Vimbldonu.

Odevnu kombinaciju je zaokružila malom belom torbom Mulberri.

Kosa joj je kao i uvek bila besprekorno isfenirana, a što se tiče mejkapa, Kejt se odlučila za minimalnu šminku. 

Kejt je završila svoju odeću sa parom bisernih visećih minđuša i nije nosila nikakav drugi nakit osim vereničkog prstena sa safirom, koji je nekada pripadao princezi Dajani.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading