Nju je poznata pevačica brutalno izvređala zbog izgleda: Ima 144 kilograma i preti joj otkaz ako ne smrša

Marina Đurđević Vesti 03.08.2023 09:52 0

Ponosna na svojih 144 kilograma i u svojim pesmama poziva žene da budu samouverene bez obzira na svoju figuru

Ariana Davis

Printscreen/Instagram/aridavis5678

Američka pevačica i muzičarka Lizo ovih dana je u centru pažnje svetske javnosti nakon tužbe koju su protiv nje podigle tri bivše plesačice sa kojima je sarađivala.

One su istakle i da ih je pevačica vređala zbog viška kilograma, a u sve je upletena i njena glavna koreografkinja Šrilin Kvingli, koja je takođe navedena u tužbi jer je grdila one koje su imale odnose pre braka i pričala sa njima o raznim fantazijama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lizzo (@lizzobeeating)

Arijana Dejvis, jedna od plesačica koje su podnele tužbu, istakla je sada za TMZ da je, nakon što se ona ugojila, Lizo održala sastanak isključivo tim povodom. Na njemu je rekla da "plesačice dobijaju otkaz ako se ugoje", a potom se njoj dogodilo baš to.

Kako je ispričala, ona se borila sa poremećajem u ishrani u tom trenutku, a Lizo nije pokazala ni trunku saosećajnosti, iako promoviše bodi pozitiviti, često ističe da je ponosna na svojih 144 kilograma i u svojim pesmama poziva žene da budu samouverene bez obzira na svoju figuru.

 


 

 

Sada se oglasila i režiserka Sofija Nali Alison, koja je imala priliku da sarađuje s Lizo i koja je rešila da stane na stranu oštećenih.

Alisonova, inače rediteljka nominovana za Oskara, snimala je 2019. godine dkoumentarac o Lizo, ali se potom povukla iz ovog projekta. Kako je sada objasnila na Instagramu, čitav imidž popularne pevačice je fasada.

"Lizo stvara ekstremno toksično i neprijateljsko radno okruženje i potkopava rad, trud i autoritet crnih žena  napisala je rediteljka i napomenula da je dokumentarac na kraju završio muškarac bele puti. 
Ona je narcisoidna nasilnica i svoj brend je izgradila na lažima. Bila sam uzbuđena što ću podržati i štititi crnu ženu kroz dokumentarac, ali sam uskoro saznala da su njen imidž i "poruka" pažljivo planirana fasada. Ja sam uz plesačice i sve koji su imali slično iskustvo tokom rada s njom i njenim timom", naglasila je Sofija Nali Alison.

Alisonova je, inače, na filmu o Lizo radila oko dve nedelje, jer se pevačica prema njoj ophodila bez imalo poštovanja.

"Svedočila sam tome koliko je ona egocentrična, arogantna i neljubazna ",  dodala je režiserka, koja ističe da je tek sada shvatila u kakvoj je opasnosti bila, nakon što je pročitala sa čime su se susrele plesačice koje su tužile zvezdu.

Komentari (0)
Loading