Najomraženija Albanka u Srbiji zvezda filma "Argylle": Evo kako se Dua Lipa snašla u ulozi špijunke

Olja Jelić Vesti 29.09.2023 18:43 0

Apple Original Films nedavno je objavio prvi trejler za dugoočekivani film "Argylle" reditelja Matjua Vaugna, u kom se pojavljuje i Dua Lipa

Dua Lipa u filmu

Printscreen/Youtube

Apple Original Films nedavno je objavio prvi trejler za dugoočekivani film "Argylle" reditelja Matjua Vaugna, a u kom uloge ostvaruju Henri Kavil, Džon Sina i Dua Lipa.

Reč je o akcionom trileru u kojem Cavil, Sina i Dua Lipa postaju međunarodni špijuni. Radnja je utemeljena na nadolazećem romanu Eli Konvej, čiji će se lik takođe pojaviti u filmu. Poznato je da će je glumiti Brus Dalas Houard.

Radnja prati veštog špijuna koji pati od amnezije i naveden je da veruje da je on zapravo uspešan pisac, a njegova specijalnost su špijunski romani.

Interesantno je što je jednu od glavnih uloga pripala pevačici Dua Lipi, kojoj je ovo ujedno i prvi igrani film. Iako je nedavno ostvarila ulogu u popularnom filmu "Barbie", uloga špijunke u "Argylle" je zapravo njena prva profesionalna uloga budući da je tizer za film objavljen još u martu prošle godine.

 

 

 

U trejleru je moguće videti kako ona izlazi na plesni podijum, izvodi pokušaj atentata i vozi motor pre nego je zaustavi Džon Sina.

Film "Argylle" izlazi 2. februara 2024. godine, a distribuiraće ga Universal Pictures. Kasnije će se emitovati na Apple TV.

@najzena.rs Poznate dame u raskošnim toaletama 🤩 #najzena #poznati #moda #fypシ #foryou ♬ All Night Long - Marsh

 

Komentari (0)
Loading