Danas je jedna od najpoznatijih voditeljki: Aleksandra Jeftanović je uvek važila za lepoticu, a evo kako je izgledala na početku karijere

Olja Jelić Vesti 25.11.2023 13:04 0

Aleksandra Jeftanović, jedno od najlepših lica malih ekrana, prepoznatljiva je po ležernom, ali otmenom stilu i lepoti koja oduzima dah.

Aleksandra Jeftanović

ATA Images

Aleksandra Jeftanović, jedno od najlepših lica malih ekrana, prepoznatljiva je po ležernom, ali otmenom stilu i lepoti koja oduzima dah. Na društvenim mrežama prati je veliki broj ljudi, a izgled Aleksandre Jeftanović neprestano se komentariše.

 

 

Iako je završila pravni fakultet, odlučila je da se oproba kao voditeljka. Karijeru, na kojoj bi joj mnogi pozavideli, započela je na televiziji “Pink” 1996. godine, gde je prvobitno vodila emisije “City” i “City Club”.

Pažnju javnosti privukla je fotografija nastala godinu dana od početka njene voditeljske karijere na kojoj je izgled Aleksandre Jeftanović potpuno drugačiji od današnjeg.

 

 

Sudeći po fotografiji koja je osvanula na društvenoj mreži Instagram, voditeljka je u to vreme imala braon kosu i paž frizuru, a reklo bi se da je imala i nekoliko kilograma više.

Nama je neodoljivo lepa i tada i sada. 

 

@najzena.rs Glumica je zračila samopouzdanjem dok je pokazivala svoje zategnuto telo u bikiniju. #najzena #žena #evalongoria #bikini #bikinimodel ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

 

Komentari (0)
Loading