Ma svaka mu čast: Ko bi rekao da Pirs Brosnan ima 70 godina, da vidite samo kako izgleda kada se skine!

Vesti 26.11.2023 16:10 0

Pirs Brosnan (70) pokazao je top formu na plaži u Malibuu, gde je snimljen kako vozi bicikl u majici bez rukava.

pirs brosnan

Profimedia

Legendarni američki glumac, poznat i po ulozi Džejmsa Bonda, uslikan je je u beloj majici bez rukava, a pažnju su privukli njegovi bicepsi koji su se jasno videli. Takođe se mogla primetiti i njegova vitka linija. Naime, Pirs nema stomak i veoma je zgodan, bez obzira na svoje godine. Verovatno redovno vežba, a i vožnja bicikla je odličan način za skidanje kilograma i zatezanje mišića.

pirs brosnan

Profimedia

 

Osim izgledom i ulogama, ovaj glumac oduševljava obožavaoce pažnjom koju posvećuje svojoj supruzi s kojom je u braku 22 godine i imaju jednu od najljepših ljubavnih priča u svetu slavnih. Brosnan često ističe koliko mu je ona pomogla da prebrodi teške periode u životu.

Bonus video:

@najzena.rs Udruženje @asocijacija_mama_srbije i naš portal „Naj žena“, su pokrenuli video serijal „Naj mama“ u kome vam predstavljamo sve one žene koje s ponosom mogu da nose ovu titulu. Sandra Jovanović iz Beograda je pravi primer žene koja se lavovski borila da postane majka, uprkos tome što karte nisu bile na njenoj strani. Ona je posle 13 neuspešnih vantelesnih oplodnji uspela u 14. da dobije bebu, ćerku Ljubicu. To ne znači da je njen put bio lak, već i na sve ovo je imala komplikacije u trudnoći. Njenu priču pogledajte na našem portalu! 📲 #najžena #majke #mama #majka #najmama #emisija #srbija #fypシ #foryoupage #jednajemajka ♬ original sound - Najzena.rs
Komentari (0)
Loading