Lepša je i zgodnija nego ikad: Kristina Agilera smršala preko 20 kilograma, a sada je otkrila kako održava svoju vitku liniju

Olja Jelić Vesti 04.01.2024 13:20 0

Kristina Agilera otkrila tajnu svog izgleda

Kristina Agilera

Profimedia

Svi su se pitali kako je Kristina Agilera izgubila skoro 20 kilograma, a sada je popularna pevačica otkrila tajnu svoje neverovatne figure. Mrzila je da bude jako mršava pa je zavolela svoje obline, prenosi Daily Mail, ali ipak godinama radi na održavanju svoje vitkosti.

U prvi je plan došla njena figura nakon što je rodila sina Maksaa 2008. godine. Ipak, zbog angažmana u filmu "Burlesque" iz 2010. godine, želela je da bude što vitkija. Njena je tajna posvećenost zdravoj, uravnoteženoj ishrani i rigoroznom režimu vežbanja. Nakon rođenja sina počela je da ograničava dnevni unos hrane na 1.600 kalorija i da se pridržava dugine dijete. To znači da je konzumirala bogat biljni sadržaj i jarko obojeno voće i povrće svaki dan.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christina Aguilera (@xtina)

 

Zatim je odustala od dijete i fokusirala se na zdravu ishranu pa je pokušavala da jede više celovitu hranu, a manje slatke grickalice. Osim uravnotežene ishrane, vrlo je fizički aktivna pa, da bi održala formu, posvetila se raznim vežbama koje joj pomažu da oblikuje svoje telo onako kako želi.

Vežba dva do pet puta nedeljno, a uživa u jogi, boksu, vežbama snage i kardio vežbama. Da je ozbiljno shvatila zadatak sagorevanja kalorija pokazuje i to što je trenirala sa slavnim fitnes trenerom, Ti Sordžeom, kako bi uključila dizanje utega i kardio vežbe koje maksimalno sagorevaju kalorije. Vežbala je do osmog meseca trudnoće i odmah nakon nekoliko meseci posle trudnoće.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christina Aguilera (@xtina)

 

"Prošla sam kroz svoje uspone i padove. Prošla sam sve u ovom poslu - biti premršava, biti deblja. Kritikovali su me da sam na obe strane, ali to je buka koju automatski blokiram. Volim svoje telo. Moj dečko voli moje telo. Moj je sin zdrav i srećan, tako da mi je samo to bitno", rekla je pevačica i dodala da je prestala da se  ograničava.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christina Aguilera (@xtina)

 

 

"Kada sam radila na ‘Burlesque‘, toliko sam smršala da sam bila previše mršava. Sve je u tome kako se osećam u svojoj odeći jer ono što izgleda dobro na jednoj osobi možda neće izgledati dobro na drugom tipu tela. Potrebno je vreme da se dođe do toga, ali sve je u prihvatanju sebe i svog tela", zaključila je Agilera.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading