Sećate se Kristil iz Dinastije? Muž je ostavio zbog devojčice od 15 godina, bila je uništena, a danas je potpuno neprepoznatljiva

Jelena Vukelić Vesti 18.03.2024 18:47 0

Poznato je da se Linda dva puta udavala, ali sreće u ljubavi nije imala.

Profimedia

Profimedia

Američka glumica Linda Evans (80), poznatija kao Kristil Karington iz serije “Dinastija”, doživela je teško razočaranje.

Naime, prvi suprug, Džon Derek prevario je sa glumicom Bo Derek, koja je u tom trenutku bila 30 godina mlađa od njega. Lepa plavuša za kojom su uzdisali mnogi muškarci bila je ostavljena nakon osam godina braka, a nije krila koliko je razvod razorio.

Profimedia

Profimedia

 

 

– Kad me je ostavio zbog Bo, koja je tada imala oko 15 godina, želela sam da umrem. Tada mi je to bila najgora stvar na svetu koja je mogla da mi se dogodi – život bez Džona. Bio mi je sve. Bila sam ljuta, bila sam tužna . Prošla sam kroz sve faze, ali divan je onaj trenutak kad potpuno isključite mozak i usmerite svu energiju samo na sebe i prestanete da razmišljate o prošlosti. Kad počnete da razmišljate o budućnosti, možete da imate divan život. Svakodnevno učim o takvim stvarima – izjavila je u jednom intervjuu Linda.

Džon se preselio u Nemačku sa Bo, a venčali su se nakon njenog 19. rođendana 1976. godine. U godinama koje su usledile, Bo je stekla svetsku slavu, a ostala je u braku sa Džonom sve do njegove smrti 1998. godine.

Iako je Derek nesumnjivo slomio srce Lindi Evans, ona je ostavila sve iza sebe i izgradila prijateljski odnos sa Bo.

– Ja se ne družim s nekim osim ako mi se zaista dopada. Ona mi se sviđala i pre nego što se to desilo. Bilo mi je neprijatno neko vreme, naravno, obema je bilo. I onda sam nastavila sa svojim životom – ispričala je Linda prije nekoliko godina.

Profimedia

Profimedia

 

 

Bo Derek je već godinama u braku sa glumcem Džonom Korbetom koji je u seriji “Seks i grad” glumio Ejdana. 

Komentari (0)
Loading