Stižu fatalne devojke: Glavni frajer ,,Džejms Bonda" dobija dve holivudske lepotice, naučnici za jednu kažu da je savršena

Vesti 03.04.2024 10:02 0

Svini i Zendaja su ostvarile veliki uspeh u svojim karijerama, posebno u protekloj godini...

Aron

Image Press Agency / Alamy / Alamy / Profimedia

Producenti franšize o Džejmsu Bondu su u potrazi za sledećim zvezdama. Nedavno je objavljeno da se Aaron Tejlor Džonson razmatra za tu ulogu, a mnogi su raspravljali o glasinama i, u slučaju bivšeg Bonda Pirsa Brosnana, podelili njegov pečat odobrenja. Novi izveštaji tvrde da se zvezde „Euforije“ Zendaja i Sidni Svini smatraju romantičnim ulogama za Bonda.

Producentkinja ,,Bonda" Barbara Brokoli navodno je zainteresovana da angažuje neke od vodećih mladih holivudskih glumica da igraju Bondove legendarne fatalne dame, prenosi The Daily Mail.

aron tejlor

Profimedia

 

„Barbara želi da se fantazija o Bondu vrati, gde je prisutna akcija, ali i loši momci koji pucaju od samopouzdanja“, rekao je insajder. Takođe su izvestili da je njen prvi izbor za reditelja Denis Vileneuve, koji je nedavno radio sa Zendajom na filmu „Dina: Drugi deo“. „To je njen scenario iz snova, ali pošto je on veoma zauzet, možda će ga biti teško uloviti“, nastavio je izvor. „Ako ne uradi sledeći, ponovo će ga pitati da režira buduće delove.

Više detalja o Bondovim devojkama

Izvor je nastavio rekavši da se franšiza raduje što će imati mlađeg Bonda, što bi rezultiralo ubacivanjem raznih mladih zvezda kao njegovih romansa na ekranu. „Razgovaralo se o Sidni Svini, ali tako nešto se određuje samo rasporedom, ako je kasting ispravan i reditelj je mislio da će biti ispravno“, rekao je izvor. „Ako dobiju Denisa Vilenueva, koji je radio sa Zendajom, onda bi i ona mogla da se nađe tamo.

Svini i Zendaja su ostvarile veliki uspeh u svojim karijerama, posebno u protekloj godini. Svini je glumila i producirala ,,Samo ne ti", romantičnu komediju koja je neočekivano postala jedan od najvećih hitova na blagajni prošle godine. U slučaju Zendaje, igrala je u filmu „Dina: 2. deo“, a 26. aprila će glumiti u „Izazivačima“. 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading