16:20 Ispovesti Sama se ofarbala, pa doživela užas: "Lice mi je oteklo, niko nije mogao da me prepozna"
07:50 Ispovesti Gorko-slatka priča iz Amerike: Beti (92) radi preko 70 godina i još ne može da se penzioniše zbog ovog DUGA
16:27 Porodica SA DVE GODINE IŠLA U SOLARIJUM, DRŽALA DIJETU Majka je redovno tukla da bi bila najlepša, a evo kako danas izgleda
15:30 Porodica Imaju 22 godine i jedno telo: Sada je jedna BLIZNAKINJA pronašla dečka, a evo kako funkcioniše to
11:30 Porodica Za 11 meseci dobio je TRI puta na lutriji: Svaki put kada je zaokružio brojeve na listiću, uradio je jednu stvar
10:09 Ispovesti Sve je počelo sa BOLOVIMA u leđima: Ubrzo nakon stravične DIJAGNOZE dečak (16) je preminuo u agoniji
21:30 Ispovesti Iskustvo BLISKE smrti: Tinu su oživljavali ŠEST puta, a ona tvrdi da je videla jednu figuru
21:16 Porodica Sestrice raznežile 11 miliona ljudi: Devojčice od 3 i 6 godina se posvađale i preslatko rešile problem
20:50 Dom i saveti Zaboravite na ulje kad pravite kajganu: U tiganj stavite ovaj sastojak, biće kremastija i ukusnija!
20:25 Ispovesti Moja mama je mrtva za mene! Sa 55 godina sam prekinula kontakt s njom, zbog ovoga ne mogu da je trpim
20:00 Zdravlje Komarci me živu pojedoše, sve sam probala: Odbija ih samo mešavina ova 2 začina, to me je spasilo
19:35 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 30. maj: Vaga da se čuva lažnih prijatelja, Devica dobija podršku na poslu