Psiholog otkriva TAJNU zlata vrednu: Ako mislite da vas partner VARA, obratite pažnju na ovaj DETALJ i razotkrijte prevaru u SEKUNDI

K.Ć Vesti 23.12.2021 23:09 0

Ako neko želi da vas prevati, naćiće razne načine, a da toga niste ni svesni

prevara

Shutterstock

Čak i neko kada se mnogo potrudi da ga ne provalite, uvek postoje crvene zastavice koje mogu da vam sugerišu da vaša veza/brak srlja u propast zbog treće osobe.

Danijel Ejkon koji je i psiholog, otkrio je na svom TikTok nalogu kako da otkrijete brzo da li vam je partner neveran.

Ipak, on je istakao da to „funkcioniše“ samo ukoliko partner prethodno nije izgubio poverenje u vas, jer bi u suprotnom to moglo da mu posluži kao „opravdanje“.

Prema njegovim rečima, u većini slučajeva, kada partner iznenada počne da se ponaša sumnjivo i ne veruje vam, vrlo je verovatno da vas vara.

- Dakle, ako ste u vezi sa nekim ko vas optužuje da ga varate ili je zabrinut zbog toga što pričate sa drugim ljudima, iako nema razloga za to, to obično znači da on vara i priča sa drugim ljudima i samo je zabrinut da i vi radite isto - kaže Danijel.

On dodaje da se to u psihologiji zove „projekcija“.

- Ljudi ono što imaju u sebi projektuju na druge ljude - ističe psiholog.

Njegov savet mnogima se dopao, ali ima i onih koji nisu baš ubeđeni.

- Ovo nije baš sto posto tačno, ako osoba ima problem sa poverenjem ili traumu, onda ispituje svakoga, to nema veze sa tim da i sam vara- dodao je.

Takođe, jedna devojka je napisala da to nije bilo tačno, bar u njenom slučaju.

- Ja sam konstantno optuživala svog bivšeg da me vara, a ja njega nisam varala. Tek godinama kasnije sam saznala da sam bila u pravu.

Komentari (0)
Loading