Ovako u DOM privlačite BEDU i nesreću: Ako imate sat u STANU momentalno URADITE ovo!

Vesti 24.05.2022 13:24 0

Prikazivanje satova u kući nije nužno loš feng šui

Ovako u DOM privlačite BEDU i nesreću: Ako imate sat u STANU momentalno URADITE ovo!

Shutterstock

Imati predstavu o vremenu i prilagoditi tempo u skladu s tim je deo naše svakodnevnice, mada definitivno postoje neka mesta za postavljanje sata koja su bolja od drugih po feng šuiju.

Takođe tu su i feng šui oblasti gde prikazivanje satova nije nikako preporučljivo. Dobra feng šui područja za slobodno prikazivanje satova su: kuhinja, dnevna soba i / ili kućna kancelarija.

Ako imate mali sat u sobi vašeg deteta, to je dobar feng šui, jer im pomaže da shvate prolaznost vremena, a imati mali alarm u vašoj spavaćoj sobi je gotovo neophodno!

Neophodno je da posedujete mali alarm koji se lako može skloniti kada vam nije neophodno buđenje.

Nemojte prikazivati velike zidne satove ili nekoliko različitih satova u vašoj spavaćoj sobi. Spavaća soba je mesto za apsolutnu relaksaciju, mesto gde se vreme „usporava“, da tako kažemo, i njime mora upravljati drugačiji sat – vaš sopstveni telesni sat.

Ako imate kolekciju satova koje želite da izložite kao što su viseći zidni satovi, satovi sa kukavicom itd. – možete da izaberete jedan zid u dnevnom boravku ili da ih prikažete na jednom zidu u predsoblju.

Nemojte prikazivati satove tako da oni budu prvo što vidite kada ulazite u kuću.

Ne prikazujte metalne satove na istoku, što je zdravstveni i porodični prostor kuće. Što se tiče davanja satova, to se smatra samo lošim ili nepovoljnim feng šuijem, ako ga mlađa osoba daje kao poklon starijoj osobi. Uzimajući u obzir suštinu satova – merenje vremena – to je samo podsetnik na prolaznost i starenje pa se zbog toga može smatrati lošim feng šui poklonom.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading