Skoro svaki Srbin drži ovo u RERNI, i zbog toga mu novac CURI iz kuće

K.Ć. Vesti 25.07.2022 20:30 0

Ako stalno imate problem sa novcem, feng šui ima ojašnjenje za taj problem

novac

unsplash

Dve zone novca kroz koje najviše novca može da pobegne iz doma su, prema feng šuiju, kuhinja i kupatilo. Zanemarivanje važnih pravila može nas učiniti stalno siromašnim.

Prva stvar je daska za wc šolju. Prema feng šuiju, uvek treba da bude spuštena. Ako je vaša šolja otvorena sve vreme, tu će onda curiti finansijska energija.

Druga stvar su slavine koje kapaju. Voda koja izlazi nije samo stvarni otpad, jer su računi veći. To je takođe, kaže feng šui, veliko curenje sredstava iz kuće. Ako je kupatilo veoma vlažno, dobro je imati mali solarni radijator u njemu i s vremena na vreme ga osušiti.

Takođe nije dozvoljeno zatrpavanje lavaboa u kupatilu, što više stvari držite na njemu, to više ovaj nered remeti protok energije. Uvek zatvorite vrata kupatila!

Isto je i u kuhinji – feng šui vam govori da sudopera sa prljavim posuđem uvek remeti protok energije zbog kog gubimo novac.

Sledeće mesto je rerna, ne bi trebalo da bude prljava, a najveća greška po feng šuiju je držanje posuđa sa starom masnoćom u njoj. Odmah ih uklonite i oslobodite se masti.

Takođe nije preporučljivo da su vatrene i vodene zone preblizu, pri pravljenju kuhinje zapamtite da sudopera nije pored šporeta. Ako imate takav raspored, stavite ploču između njih.

I poslednji feng šui savet - tiče se ulaznih vrata. Moraju biti funkcionalni, lagano se zatvarati i širom otvarati. Ako iza njih imate vešalicu za odeću i ona se ne otvara dobro, uklonite je odatle. Vrata se moraju širom otvoriti, imati prostora. Ako idete direktno napolje, okačite zvonce ispred vrata.

Popravite sve u kući što treba popravku i oslobodite se starih i pokvarenih stvari, održavajte red. Feng šui naglašava da stare stvari i nered znatno crpe energiju doma po pitanju novca.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading