Pospite SODU BIKARBONU po krevetu i pogledajte šta će se dogoditi, efekat je NEVEROVATAN!

Naj žena Vesti 13.10.2021 08:00 0

Soda bikarbona na dušeku? Što da ne! To je univerzalni proizvod koji bi svaka kuća trebala da ima. Zahvaljujući njoj, otpušićete začepljenu cev i očistiti masne površine , ali zašto bi je posipali po krevetu? Ova ideja vas može isprva šokirati, ali uveravamo vas - vredi

Pospite SODU BIKARBONU po krevetu i pogledajte šta će se dogoditi, efekat je NEVEROVATAN!

Shutterstock

 

Čišćenje dušeka sodom bikarbonom

Zašto ljudi posipaju sodu bikarbonu po dušeku ? Ovo je efikasan način da ga temeljno očistite. I ovde ne govorimo o mrljama, već o nečemu mnogo gorem. Radi se o mikroorganizmima koji žive u našem krevetu . Soda bikarbona na dušeku će efikasno pomoći da se rešite bakterija, virusa i svih drugih stvorenja. Osim toga, to je odličan način da osvežite svoj dušek.

Uz pomoć sode možemo brzo i efikasno da ih se rešimo, a da istovremeno ne uništimo dušek. Dovoljno je ukloniti sve čaršave sa kreveta i posuti dušek sodom bikarbonom, temeljno rasporedite i ostavite nekoliko sati. Nakon ovog vremena, sve što treba da uradite je da dobro usisate dušek i spreman je!

Brže je od pranja i ekološki je prihvatljivije od hemijskog čišćenja. Sve što vam treba je paket sode koji ne košta ni 100 dinara. Pospete je i odete da pročitate knjigu ili prošetate. Vratite se posle nekoliko sati, usisate i to je to. Vaš krevet je čist, mirisan i bezbedan po vaše zdravlje.

 

Komentari (0)
Loading