09:00 Lepota i Moda Ako imate OVAKVU odeću izgubili ste kontrolu nad ŽIVOTOM: "Istaknite svoj izgled sa ŽAROM i počastite se pažnjom"
14:10 Dom i saveti Ovo nikada nemojte da radite: Stručnjaci upozoravaju na greške koje pravimo kad zamrzavamo hranu
17:00 Lepota i Moda Za zdravu i GUSTU kosu potrebna su samo ČETIRI sastojka: Prestanite da koristite gomilu preparata već se fokusirajte na ono što JEDETE!
17:45 Zdravlje Ovo NIKAKO ne smete da radite: Ako želite da sačuvate SLUH, poslušajte ovaj savet lekara
14:15 Porodica Na OVAJ način možete da uštedite i do 10.00 evra godišnje: Autorka trika nas UPOZORAVA na ZAMKE trošenja i tvrdi da jedino ovako možemo imati NOVAC!
12:15 Zdravlje " Smršala sam oko 2,5 kg, ali sam počela da nosim pantalone i do tri broja manje": Mislila je da ima problem sa VIŠKOM kilograma, ali se ispostavilo se da je o OVOME reč
09:30 Lepota i Moda Ovaj jednostavan TRIK, rešiće vas NADUTOG lica: Ne košta ništa, a odmah ujutru ćete biti SVEŽIJE i lepše!
09:00 Lepota i Moda Ova maska za lice prirodan izvor antioksidanasa: Lako se pravi a efekat i sveže lice je odmah VIDLJIVO!
19:00 Dom i saveti Ako hoćete da vam NOVAC ulazi u dom, OVO cveće izbacite: Veruje se da donosi NESREĆU i loše finansije
11:28 Porodica "Ti sa MANIJAKOM čekaš dete": Rakcija oca koji je saznao da čeka SINA je jeziva, ponašao se kao NEANDERTALAC, ljudi misle da je mentalno POREMEĆEN
11:05 Porodica Ženu prebije muž i ostavi u nesvesti: I dalje ima onih koji veruju da ovakav muškarac ima opravdanje za svoje postupke
10:41 Ispovesti Ona je BAKA, a može da prođe kao tinejdžerka: Možete li da pretpostavite koliko ova žena ima godina?
10:34 Ispovesti Nadimanje stomaka nije uvek BEZOPASNO: Devojka je pomislila da je običan STOMAČNI VIRUS, a završila je na HEMIOTERAPIJI
10:21 Poznati Kristijano Ronalno sa porodicom i dalje živi u luksuznom hotelu: Iznajmili su ogroman apartman, a evo koliko HILJADA evra plaćaju noć
09:50 Dom i saveti "Želala sam da BAŠ NIŠTA nema veza sa prošlošću": Nataša Bekvalac renovirala stan od PODA do PLAFONA, spoj prefinjenosti i duboke elegancije