Otkriveno šta žele podjednako i muškarci i ŽENE u krevetu: Budite otvoreni, ne stidite se da priznate ovo

Vesti 21.12.2022 21:30 0

Istraživanja pokazuju da su i muškarcima i ženama privlačni partneri koji znaju šta žele u krevetu

Otkriveno šta žele podjednako i muškarci i ŽENE u krevetu: Budite otvoreni, ne stidite se da priznate ovo

pixabay

Otvorite svoj um

Često ćete čuti od žena da im je teško da se opuste u krevetu ako nisu emotivno povezane sa nekim, da žele da im se momci otvore, i slične stvari... Dakle, to bi značilo da je momcima potrebno da angažuju svoje umove pre nego što krenu u akciju. Većina žena treba da se oseća bezbedno i da ima emocionalnu vezu kako bi u potpunosti verovala svom seksualnom partneru i predala se između posteljine. To takođe znači da i momci treba da budu ranjivi - ako želite da se dame otvore, morate da uradite isto. Bilo da ste u novoj ili dugoj vezi, komunikacija je ključ dobrog seksa.


Kvalitet se računa

Dame i momci se žale i na partnere koji bi želeli da imaju seks duže od sedam sati neprekidno. Neki imaju tendenciju da deluju samo da bi završili sa tim, pa se nađu u začaranom krugu. Novosti su da i žene ne vole seks koji traje satima. Nažalost, većina muškaraca seksualno obrazovanje dobija iz glavne pornografije, koja pogrešno predstavlja dobar seks kao večan.


I zapravo, 75 odsto žena nikada neće doživeti orgazam samo od seksa – zato je predigra izuzetno važna. 

Predigra bi trebalo da traje minimum 15 minuta, a savetuje se i upotreba igračaka.

Miris

I muškarcima i ženama je podjednako važan miris partnera.

Eksperimenti su dokazali da je parfem posle brijanja ili muški miris glavni faktor za žene kada je u pitanju izbor potencijalnog partnera. Jednostavno rečeno, retko se dešava da dama odoli momku koji dobro miriše.
Podrazumeva se da su loš zadah i neprijatan telesni miris najveće seksualne smetnje i muškarcima i ženama.

Samopouzdanje

Seksualno samopouzdanje je zarazno. Ne morate da izgledate kao holivudski glumac ili glumica ili da imate isklesano telo da biste bili divlji u spavaćoj sobi. Studije pokazuju da su muškarci koji imaju samopouzdanje privlačniji. 


Predmet želje

Problem su žene koje uvek očekuju komplimente, ali ih nikada ne uzvraćaju svojim ljubavnicima, pa se zbog toga mogu osećati nepoželjno. Momcima je veoma privlačno ako je žena dovoljno samouverena da im da kompliment. Lako je zaboraviti da i muškarci vole da se osećaju poželjno i seksi. Bez pohvale, muškarci se mogu osećati odbačeno. 

 

Komentari (0)
Loading