Zašto sve ŠTIPALJKE imaju ovu RUPICU? Izgleda da sve vreme pogrešno kačite veš kada ga sušite!

Vesti 10.11.2021 15:00 0

Mnogi nisu nikada ni primetili ovu rupicu

Zašto sve ŠTIPALJKE imaju ovu RUPICU? Izgleda da sve vreme pogrešno kačite veš kada ga sušite!

Pexels

Sušenje veša je "posao" koji se radi nekoliko puta nedeljno, a baš zbog ovoga mnogi ga i rade bez razmišljanja. Međutim, čak i oni koji obavljaju ovaj zadatak sa "uključenim" mozgom prave istu grešku kao i prva grupa! 

Zbog toga je Kristina sa TikToka rešila da demonstrira svima kako se pravilno koriste štipaljke i kako se pravilno suši veš na sušilici.

Naime, ona je objasnila da veliki broj domaćica veš prebaci preko žice i zakači ga štipaljkom koliko god mogu "dublje". Ali retko koja je obratila pažnju na "rupicu" koja je dizajnirana za pravilno korišćenje štipaklje!

Kada hoćete da zakačite odeću da se suši ova rupica treba da dođe na žicu, a garderoba trebala da visi ispod žice dok štipaljka pridržava odeću samo vrhom. (kao što se može videti u videu)

 

Time se sprečava preterano gužvanje veša.

Ovaj video je veoma brzo postao viralan i prikupio je skoro miliona pregleda, a lajkovi i dalje pristižu, kao i komentari. 

"Bravo, ponovo smo dokazali da nemam pojma da koristim neki običan objekat", "Da li postoji barem nešto što pravilno radim", "Hvala, sada ću da ispadnem pametnija od majke", samo su neki od komentara ispod Kristininog videa.

Komentari (0)
Loading