Dnevni horoskop za UTORAK, 31. avgust: Bikove čeka neprijatno IZNENAĐENJE, a Rakove ljubavni problemi

Vesti 31.08.2021 08:00 0

Ova subota svima će nam teško pasti, ali ova tri znaka treba da obrate posebnu pažnju

Dnevni horoskop za UTORAK, 31. avgust: Bikove čeka neprijatno IZNENAĐENJE, a Rakove ljubavni problemi

Shutterstock

Ovan 

Danas je dan kada možete imati jako dobre rezultate u vezi posla. Budite mudri u odlukama u vezi emotivnog odnosa. Podrška od osobe u znaku Ovna. Zdravlje je odlično. 

 

Bik 

Do kraja dana mogući poziv od osobe u znaku Ribe. Budite spremni da odgovarate na neka neprijatna pitanja u vezi novca u krugu porodice. Problemi sa glavoboljom. Otpustite mnoge ljude iz svog života. 

 

Blizanci 

Ovo je idealan period za sve one kojima je potreban odmor. Ljubav vas podiže i daje vam osećaj sigurnosti. Budite strpljivi i sačuvajte svoj mir. Mogući problemi sa kičmom. 

 

Rak 

Danas vas jako može koštati vaša tvrdoglavost. Sačekajte kraj dana da bi bili uključeni u porodične teme. U ljubavi se vraćaju problemi iz prošlosti. Zdravlje je stabilno. 

 

Lav 

Podignite svoje raspoloženje i budite srećni u onome što radite i kako provodite svoje vreme. Do kraja dana stiže vam glas iz inostranstva. Posao je stabilan. Zdravlje je odlično. 

 

Devica 

Potrebno vam je da budete u skladu sa svojim željama i svojim potrebama. Poštujte sebe i svoje vreme. Partner vas energetski crpi i stvara vam osećaj umora. Problem sa pritiskom. 

 

Vaga 

Budite mudri i sačuvajte sebe od potencijalnih sukoba sa partnerom. Nemojte da se pecate na provokacije. Do kraja dana nove informacije u vezi posla. Zdravlje je nestabilno. 

 

Škorpija

Vaša ljubomora i potreba da budete u centru pažnje su vaša preokupacija. Odnos u kuci vas iscrpljuje. Na nov način sagledavate stvari. Ljubav je izvor radosti. Mogući problemi sa organima za varenje. 

 

Strelac 

Vaša snaga je u vašoj empatiji i komunikaciji i ljudi oko vas traže vaše mišljenje. Bićete angažovani tokom dana više puta od rodbine. Zdravstveno ste slabi i uzimajte tečnosti..

 

Jarac 

Okrenite sve na šalu da bi se vi osećali bolje jer nikome ne pomaže nervoza. Budite mudri i čuvajte svoju reputaciju u vezi posla. Dobre vestima za jednog člana porodice. Nervna napetost. 

 

Vodolija 

Mars i Venera vam daju osećaj promena na svim nivoima a na vama je da to prepoznate. Ne dozvolite da vam se mešaju drugi u ideje. Kičma vas dugo opterećuje. 

 

Ribe 

Za vas je ovo velika prekretnica jer u ljubavi dolazi do promena na bolje. Najbitnije je da ste dobro sa sobom. Podrška partnera i prijatelja. Budite aktivni što više. 

Komentari (0)
Loading