Proverite da li je ovo tačno: Astrolozi kažu da se ovi HOROSKOPSKI ZNAKOVI bukvalno NE PODNOSE!

Vesti 18.02.2022 11:51 0

Da li i vi sudite na osnovu horoskopskog znaka?

Proverite da li je ovo tačno: Astrolozi kažu da se ovi HOROSKOPSKI ZNAKOVI bukvalno NE PODNOSE!

pixabay

Iako gotovo svaka osoba ima neki horoskopski znak koji ne preferira, mišljenja astrologa se možda razlikuju.

Ovo su parovi koji se prema njihovim tvrdnjama ne podnose:

1. Ovan i Bik

Ovan je aktivan i uvek traži zabavu. Ne mrzi toliko lenje ljude, koliko dosadne i pasivne. Oni žele de budu prepoznati  kao glavni zabavljači. Srećom, Bik je dovoljno siguran u sebe da mu nekoliko uvreda i drugačijih mišljenja neće naneti veliku štetu. Ovnovi i Bikovi su sušta suprotnost jer Ovan ima kratak fitilj, a Bik dugo može da trpi. Ipak, kada uvrde pređu granicu njegove tolerancije bolje da bežite od njega.

2. Jarac i Ribe

Jarac preispituje sve što nije logično ili razumno, a kad naiđe na ljude čije su glave u oblacima, odbija da se  druži sa njima. Za njega je gubljenje vremena kada ga troši na nekoga ko stvari ne vidi kao on. Nema vremena za Ribe jer smatra da joj je glava u oblacima. To što su Ribe sanjari, ne znači da nisu inteligentne. Naprotiv, one su izuzetno otvorenog uma. Riba i Jarac možda mogu da budu prijatelji, ali definitivno nisu idealni poslovni partneri.

3. Vodolija i Blizanci

Blizanci najviše napreduju kada su okruženi prijateljima i dobro se zabavljaju. Za razliku od Vodolija, radije bi ostali napolju celu noć umesto  da idu kući. Vodolija  mrzi to što Blizanci ne umeju da provode vreme sami. Vodolije umeju da održe obećanje,a kod Blizanca dela i reči se retko kad poklapaju.

4. Lav i Devica 

Lav je kralj drame i uvek želi da bude u centru pažnje. On želi da pažnja bude usmerena isključivo na njega, a to nekad postiže tako što čini  da druge Ijude sramoti. Devica ne može da podnese ovu stalnu potrebu da budu u centru pažnje i zato će se udaljiti od Lava. Zbog svoje sposobnosti da se drži daleko od središta pažnje ponekad može da deluje kao samotnjak, ali to je samo zato što to ne podnosi. 

5. Rak i Strelac 

Rak voli ono što voli i ne pokušava često nove stvari. Ponekad može biti nesiguran i nametljiv, ali to je obično samo zato što se tako oseća ugodnije. Strelac ne može da smisli ovu stranu Raka. On se jako trudi da se zabavi s prijateljima i ne voli da se preterano vezuje i stalno polaže račune.

6. Vaga i Škorpija

Vaga ulaže mnogo truda u stvaranje poštenog, uravnoteženog života, što znači da napravi distancu  od svega zbog čega bi mogla da deluje agresivno ili nestabilno. Uz svu tu kontrolu, Vaga se kloni ljudi poput Škorpija, koji se obično ne slažu sa njenim stavovima. Škorpija je više tip "oko za oko" nego za mir i poštenje, što Vagi može biti jako zastrašujuće.

Komentari (0)
Loading