FINANSIJSKI horoskop za DECEMBAR: Koje ZNAKOVE očekuje pravo malo BOGATSTVO, a ko će biti PRAZNOG NOVČANIKA!

Najžena Vesti 27.11.2021 16:03 1

Nekom brdo para, nekom minus na kartici

FINANSIJSKI horoskop za DECEMBAR: Koje ZNAKOVE očekuje pravo malo BOGATSTVO, a ko će biti PRAZNOG NOVČANIKA!

Shutterstock

Saznajte kakve finansije očekuju vaš znak tokom DECEMBRA 2021. godine!

 

Ovan

Vreme je da se pohvalite za svoj naporan rad i da uživate u nagradama koje ste zaslužili. Možda ćete otići na dugo očekivani odmor, spa ili kupovinu. Sada je trenutak kada definitivno ne biste smeli da štedite novac na sebi. Udovoljite maksimalno svom biću - vreme je da ispunite stare želje. 

Bik

U julu su zvezde mirne i za vas i za vaše finansije: niste skloni impulsivnim kupovinama i nepromišljenim troškovima. Ovo će vam pomoći da izbegnete iznenadne rupe u budžetu i aktivnosti zbog kojih ćete kasnije žaliti. Pametno planiranje resursa omogućiće vam da od ovog leta dobijete još više finansijskih sredstava.

Blizanci

Više nego ikada potrebni su vam mir i harmonija. U vrućim letnjim danima uključite hladan um i opustite se - izbacite negativne emocije napolju. To će vam omogućiti ne samo da izbegnete nepotrebne sukobe, već i da održite pozitivan bilans na kartici. Kada smo pod stresom, trošimo više novca nepromišljeno.

Rak

Inspiracija je ono što nam je sada potrebno. Sada je trenutak da se napunite novom energijom, pa ne štedite novac za opuštanje, odmor ili aktivnosti koje vas ispunjavaju. Vreme je da potrošite novac na sebe. Čuvajte se na poslu rizičnih ulaganja.

Lav

Prestanite da rasipate novac na stvari koje vam nisu potrebne. Očekuju vas iznenadni troškovi, ali možete ih sprečiti ako se na vreme zaustavite sa bespotrebnim ulaganjima i počnete da štedite. Sredstva na vašem računu biće dovoljna za sve vaše letnje planove.

Devica

Planiranje radnih zadataka i vašeg budžeta je ono u čemu ste definitivno uspešni. Zvezde imaju samo jednu opomenu za vas: ne zaboravite da trošite novac na lepe sitnice. Neka se ne uklapaju u vaš plan preuzimanja sveta, ali doneće puno zadovoljstva i obezbediće dobro raspoloženje.

 Vaga

Neočekivani zapleti u vašem životu mogu od vas zahtevati novčana ulaganja. Da se ​​ne biste zbunili i imali finansijski gubitak, potrudite se da ne potrošite poslednji dinar. Porodica vma može pomoći da obnovite budžet, ali ovo nije povoljan period za pozajmice.

Škorpija

Očekuje vas naporan mesec sa neočekivanim obrtima. Prvo, ne paničite: sve promene, uveravaju zvezde, biće na bolje. I drugo, budno pazite na svoju potrošnju. Ako pravilno pristupite finansijskom pitanju, ništa vas neće uznemiriti.

Strelac

Vreme je da pokažete svoje profesionalne sposobnosti i date zeleno svetlo odvažnim projektima. Ovo će vam pomoći da krenete novim (i vrlo ozbiljnim) putem u karijeri. Baš na tom putu očekuju vas sjajni novčani bonusi.

Jarac

U prvoj polovini meseca fokusiraćete se na omdor i opuštanje, a u drugoj vas očekuju velike promene u karijeri. Aktivirajte se i prihvatite talas ovih promena. U drugoj polovini decembra započnite hrabro da sprovodite svoje ambiciozne planove. Planirajte svoj budžet hladnog uma i tada ćete imati dovoljno novca za sve.

Vodolija

Zvezde vas pozivaju da tokom jula iskoristite period za odmor, ali sa finansijama budite posebno oprezni. Radna pitanja najbolje je rešavati sveže glave. Ne trošite novac na stvari koji vam donose utehu, jer to je samo zabluda u koju sebe uvlačite.

Ribe

Tokom ovog perioda zvezde vas podstiču da igrate na veliko. Ne plašite se smelih ideja i krupnih poteza, ostvarite kreativne ambicije i potrošite malo novca na sebe. Nebeska tela obećavaju da će vas podržati u svim vašim naporima.

Komentari (1)
Loading
SKORPION - AUSTRIA
27.11.2021 18:20

Ja nemam finansijski problema a u decembru bice bas super plata 👍😛.Ajda zavidni ljudi mozete poceti sa tracama.👍🤣🤣🤣🙋‍♂️.