Dnevni horoskop za SREDU, 9 MART: Škorpije, obratite pažnju na NOVAC, Ribe, imaćete problema sa sukobima

Nena Janković Vesti 09.03.2022 07:50 0

Evo šta vam zvezde danas poručuju

Dnevni horoskop za SREDU, 9 MART: Škorpije, obratite pažnju na NOVAC, Ribe, imaćete problema sa sukobima

Shutterstock

Ovan 

Danas ste pod uticajem problematičnih odnosa iz prošlosti posebno kada su u pitanju porodica i prijatelji. Zdravlje je stabilno, ali obratite pažnju na moguće bolove u kičmi. 

Bik 

Ovo je dobar dan da se potvrdite na poslovnom planu i otvara vam se mogućnost da putujete. Ljubav vam je u drugom planu. Zdravlje je stabilno. 

Blizanci 

Tokom današnjeg dana obratite pažnju na moguće probleme sa sinusima ili zubima. Niste dovoljno spavali i vidi se problem koji se pojavljuje na poslu zbog vašeg umora. 

Rak 

Danas ste posebno emotivni posebno kada je u pitanju odnos sa partnerom. Imate ogromnu potrebu za nežnošću. Poslovna strana je veoma jako izražena jer je danas važno da nešto odlučite. 

Lav 

Danas ste pod utiskom Marsa koji stvara osećaj radosti i akcije. Partnerski odnos je veoma napet, ali vi ćete sve okrenuti u svoju korist. Zdravlje je odlično. 

Devica 

Vaša privatnost je zaštićena i to vam je potrebno da bi bili sigurni. Novčano ste veoma nestabilni i to vam stvara osećaj nelagode. Do kraja dana stiže lepa vest od osobe u znaku Ovna. 

Vaga 

Veoma ste ranjivi i niste u stanju da odredite šta je prioritet u vašem životu. Ljubavni odnos je veoma napet zbog uticaja Marsa i Venere u vaše polje strahova. Zdravlje je stabilno. 

Škorpija 

Tokom dana obratite pažnju na moguće probleme u krugu porodice zbog novca. Poslovna situacija je veoma stabilna i zavisi isključivo od vas. Mogući problemi sa kičmom. 

Strelac 

Do kraja dana možete biti veoma oprezni zbog ostatka porodice. Niste spremni na neke nove ljude u vašem okruženju. Osoba u znaku Jarca je veoma neprijatna prema vama. 

Jarac 

U ovom periodu ste veoma okupiranim ljubavnim odnosima posebno tokom večeri. Partner vam je velika poslovna podrška. Obratite pažnju na moguće probleme sa sinusima. 

Vodolija 

Trenutno ste veoma emotivni nezadovoljni jer vam se ne dešava ništa zanimljivo. Pokušajte da se okrenete sebi i svom životu posebno kada su u pitanju odnosi sa decom. 

Riba

Tokom dana obratite pažnju na moguće sukobe sa članovima porodice. Posebno se ovo odnosi na moguće probleme sa zubima. Ljubavna situacija je veoma komplikovana zbog vaše ljubomore. 

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading