Najveći NARCISI horoskopa: Ovi znakovi najviše VOLE SEBE, sve ostalo je sekundarno

M. G. Vesti 13.03.2022 08:30 0

Astrologija postoji vekovima pružajući nam uvid i informacije o sebi i drugima.

Najveći NARCISI horoskopa: Ovi znakovi najviše VOLE SEBE, sve ostalo je sekundarno

unsplash.com

I dok nam astrologija može reći kakav je naš opšti tip ličnosti, ona nam takođe može pokazati ko je najverovatnije narcisoidan.

Imajte na umu da samo zato što je veća verovatnoća da će određeni horoskopski znak postati narcis, ne znači da je zagarantovano da će to biti. Osim toga, samo zato što neko nije na ovoj listi ne znači da nije.

Narcisi su ljudi koji imaju tendenciju da budu egocentrični do krajnosti i oni koji obično imaju disfunkcionalne odnose sa drugima.

Gledajući određene horoskopske znakove, postaje jasno zašto su neki skloniji narcizmu od drugih. Pogledajte četiri horoskopska znaka koji su najverovatnije narcisoidni.

Devica

Od svih znakova, Devica je najverovatnije najviše narcisoidna. Device imaju gotovo nemoguće standarde za one oko sebe, a u najgorem slučaju, mogu biti prilično hladne i bešćutne kada oni oko njih ne ostvare njihova visoka očekivanja. Pored toga, oni su opsednuti kontrolom.

Ovan

Ovan je izuzetno snažan znak, koji ima stav tipa "uzmi me ili me ostavi". Kada se usredsrede na nešto što žele, neće se zaustaviti ni pred čim da bi to postigli, čak i kada to znači da moraju da zgaze druge.

Bik

Znakovi Bika skoro uvek veruju da su najbolji od najboljih. U njihovom umu, ako oni nešto ne mogu da urade, ne može ni bilo ko drugi. I ako žele nešto da urade, osim ako ih ne možete ubediti zašto ne bi, oni će to učiniti.

Leo

Između Device i Lava, zaista je nerešeno. Lav voli da bude u centru pažnje i zvezda emisije. A kada niko ne primeti koliko su posebni, naći će način da zapečate predstavu.

Vodolija

Veća je verovatnoća da će Vodolije biti prikriveni narcisi. Kada ih pitate o njihovim narcističkim sklonostima, želeli bi da znate koliko su humanitarci. Kada se u stvarnosti, na prvi znak emocija ili osećanja, kreću u drugom pravcu što brže mogu.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading