Šta znači ako SANJATE NOVAC: Značenje NIJE uvek DOBRO, ogromne BRIGE slede ako ga pronađete na ULICI

Vesti 06.04.2022 15:39 0

Kakvo će tumačenje biti, zavisi od detalja

pare

Shutterstock

Novac se veoma često dolazi u naše snove, delom zbog toga jer za njim težimo, delom jer je deo naše svakodnevnice. Što znači nije ništa neobično ali je tumačenje takvog sna nije uvek krajnje pozitivno. 

Ipak, veoma je bitno raspoloženje i emocija samog sna. Da li ste bili tužni, uplašeni ili depresivni? Na osnovu toga se celo tumačenje i kotira. 

Šta sve znači sanjati novac?

Sanjati novac obično predstavlja da vas čeka neka vrsta dobitka u skorijem periodu, ali to nije uvek slučaj. Evo šta sve znače snovi u kojima se pojavljuje novac u pojedinačnim situacijama.

Šta znači kad sanjate da ste dobili novac

Ovaj san se zapravo tumači u negativnom smislu, znači da vas očekuju ogromni dugovi za koje niste ni pomisli da ćete ih imati. Neka neočekivana situacija će vas naterati da date ogromnu svotu novca. 

Sanjati da brojite sitan novac

Sitno je uvek asocijacija na nešto minijaturno, neprijatno. Što označava da su vas snašli problemi koji i nisu toliko značajni. Budite strpljivi, jer ćete sve rešiti dok se nije razvilo u nešto veće.

Šta znači ako SANJATE NOVAC: Značenje NIJE uvek DOBRO, ogromne BRIGE slede ako ga pronađete na ULICI

Pexels

 

Brojanje papirnog novca

Brojanje papirnog novca, označava ogovaranje od strane bliskih osoba. Ako ga brojite u nečijem prisustvu ima suprutno značenje, imate prave prijatelje uz sebe i prave stvari vam tek dolaze.

Sanjati kako trošite novac

Ovde je veoma bitno kakvo ste osećanje imate dok ovo sanjate. Ako imate neprijatan osećaj dok trošite novac, znači da trošite vreme na nekoga ko nije vredan toga. Ako ste se osećali pozitivno očekuje vas neko prijatno iznenađenje.

Sanjati da ste našli novac

Ako ste ga pronašli na ulici, opet slede neočekivani troškovi i neprijatne situacije. Ako ste našli velike količine novca i bili ste mnogo srećni zbog toga u realnosti to znači da vas očekuje velika nesreća, čuvajte svoje bližnje.

 

Komentari (0)
Loading