NAJREĐI HOROSKOPSKI ZNAK na svetu: Njegovi predstavnici su ČUDNI, astrolozi "nameštaju" da im se deca rađaju u tom znaku

Vesti 20.04.2022 21:32 1

Da, zaista postoji jedan znak koji je najređi od svih

NAJREĐI HOROSKOPSKI ZNAK na svetu: Njegovi predstavnici su ČUDNI, astrolozi "nameštaju" da im se deca rađaju u tom znaku

Shutterstock

Sa nekim horoskopskim znacima imamo tendenciju da se ukrštamo više od drugih. To često može biti zbog kompatibilnosti horoskopskih znakova  ili zbog toga što se elementi zodijaka dobro uklapaju. Kao Bik, možda imate više prijatelja Device ili Škorpije. A kao Ribe, možda ćete videti više Rakova u grupi prijatelja .

Uz to, horoskopski trendovi takođe imaju veze sa tim koliko je ljudi rođeno pod svakim horoskopskim znakom, pošto su neki horoskopski znakovi češći od drugih, na osnovu uobičajenih datuma rođenja. Baš kao što postoje najčešći znaci zodijaka, postoje i retki horoskopski znaci - a posebno jedan znak sunca je najređi horoskopski znak.

Koji je najređi horoskopski znak?

Svih 12 znakova zodijaka dolazi sa skupom jedinstvenih osobina ličnosti i posebni su na svoj način (svaki od njih čak ima odgovarajuću tarot kartu i vezu sa vašim zdravljem ). Ali ništa nije tako posebno kao najređe. Koji je najređi horoskopski znak, pitate se?

To nije niko drugi do Vodolija, koja uključuje ljude rođene između 20. januara i 18. februara. „Najmanje je rođenih u januaru i februaru, što Vodolije čini najređim horoskopskim znakom“, kaže Lisa Stardast, astrolog iz NJujorka.

Osobine ličnosti Vodolije

Kao najređi horoskopski znak, oni sa sunčevim znacima Vodolije su „poznati kao jedinstveni mislioci zodijaka“, kaže Stardast. Takođe se smatraju „inovatorima i začetnicima novih perspektiva“.

Pored toga što je najređi horoskopski znak, ono što ovaj znak izdvaja od ostalih 11 znakova zodijaka je to što je „poznato da su vodeni deo vazduha“. To ih čini „logičnim i intuitivnim“. I takođe „imaju sposobnost da vide kuda ide čovečanstvo i da naprave korake ka tome da napreduju“, kaže Stardast. 

Koji znaci su kompatibilni sa Vodolijom?

Kada je u pitanju kompatibilnost sa Vodolijom, Stardast kaže da ovi znakovi imaju tendenciju da privlače druge vazdušne znakove. „Blizanci i Vaga imaju tendenciju da budu najkompatibilniji sa Vodolijom, zbog činjenice da su u stanju da obrađuju svoja osećanja kroz komunikaciju i misao“.

Koji je najčešći horoskopski znak?

Kao što postoji najređi horoskopski znak, postoji i horoskopski znak koji je najčešći. Zvezdana prašina kaže da su „Device, koje su začete na Novu godinu tokom proslave i zabave“, najčešći znaci zodijaka. Oni koji su rođeni između 23. avgusta i 22. septembra smatraju se Devicama i „poznati su kao vredni, strpljivi, analitični, ljubazni i vredni“, kaže Stardust.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (1)
Loading
Goran
20.04.2022 22:29

Auu, što ste Vi gadni ludaci!!!