Dnevni HOROSKOP za UTORAK, 14. septembar: RIBE - ljubavna situacija nestabilna, BLIZANCI - čuvajte se loših informacija

Vesti 14.09.2021 08:11 0

Nena Janković, naš astrolog, okriva kome će zvezde danas biti naklonjene

Dnevni HOROSKOP za UTORAK, 14. septembar: RIBE - ljubavna situacija nestabilna, BLIZANCI - čuvajte se loših informacija

pixabay

Ovan 
Ovo je veoma nestabilan dan stoga je veoma važno da budete sa sobom u miru. Nestabilnost se dešava zbog loših poteza drugih ljudi. Ne dozvolite da vas drugi ubeđuju. Ljubav je stabilna. Zdravlje je odlično. 


Bik 
Danas ste posvećeni poslu i to najviše komunikaciji sa ljudima. Novac stiže do vas sa više strana. Posvetite se sebi i drugima jer je to najbolje sto mozete uciniti za sebe. 


Blizanci 
To sto ste danas posveceni sebi to je najvažnije jer cete biti pod uticajem drugih koji vam prave probleme. Cuvajte se losih informacija. Zdravlje je pod uticajem problema sa pritiskom. 


Rak 
Do kraja dana moguć dogovor sa osobom u znaku Ovna. To je jako dobra prilika za novu poslovnu priču gde mozete puno toga da vidite novo i da zaradite. Ljubav je u drugi plan. Zdravlje je stabilno. 


Lav 
Danas ste veoma nervozni i napeti zbog privatnih razloga. To se odražava na zdravlje i bićete veoma loše zbog toga. Moguce je da cete imati problem sa pritiskom. Ljubav vam je velika podrška. 


Devica
Vaš odnos prema zdravlju i treninzima je danas do izražaja i tome cete se posvetiti maksimalno. Budite spremni na razgovor sa osobom u znaku Ovna zbog posla.  Veliki preokret u ljubavnom smislu. 


Vaga 
Do kraja dana mogući poziv na prezentaciju.Mozete biti uključeni u neki novi posao. Partner može biti mnogo rastrzan sto se tice posla i da vam bude loš sagovornik. Zdravlje je odlično. 


Škorpija 
Za vas je ovo idealan period da se vidite sa prijateljima i da od njih dobijete inspiraciju i dobru podršku. U toku dana lepe vesti iz inostranstva u vezi posla. Budite ponosni na sebe zbog poslovnog uspeha. 


Strelac 
Vaša potreba da budete najglasniji na planu posla je veoma važna vama lično. Imate veliki poslovni uspeh zbog svega toga. Ljubav je u stagnaciji. Zdravlje je stabilno. 


Jarac 
Do kraja dana moguć je način da dodjete do novih informacija u vezi poslovne saradnje. Ljubavna priča je veoma nestabilna i to vas brine. Problemi sa glavoboljom. 


Vodolija 
Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi posla kojim ste se nekada bavili. Budite svesni sebe i svog života i sta vam je bitno u ovom trenutku. Zdravlje je pod uticajem problema sa pritiskom. 
 
Riba 
Ovaj dan je veoma važan da se posvetite sebi i svojima posebno onima do kojih vam je stalo. Uvece imate goste koje dugo niste videli. Ljubavna situacija je nestabilna.  
 

Komentari (0)
Loading