DA LI STE MEĐU NJIMA? Žene rođene u ovim znacima procvetaju kada napune 50 godina, kako život ODMIČE, njima se OTVARAJU sva polja

Vesti 13.06.2022 12:39 0

Astrologija kaže da žene rođene u ova tri horoskopska znaka postaju sve srećnije i uspešnije nakon 50. godine. Da li ste među njima?

DA LI STE MEĐU NJIMA? Žene rođene u ovim znacima procvetaju kada napune 50 godina, kako život ODMIČE, njima se OTVARAJU sva polja

Profimedia

 

Dakle, sreća nije rezervisana samo za mladost. Ma kakvi! Žene koje pripadaju ovim znacima shvataju pravo značenje sreće tek u drugoj polovini života.

DEVICA

Znate kako se kaže, Device se rađaju kao stare duše. Postaju zrele od rane mladosti. S obzirom na to da ih krase praktičnost, organizovanost i analitičnost, znaju kako da ispolje svoje kvalitete, a njihov rad najčešće daje sjajne rezultate.

Nije im strano da ubrzo nakon diplomiranja dobiju sjajan posao, da kao veoma vredni radnici brzo napreduju i ostvare blistavu karijeru.

Device do 50. godine ispune dosta ciljeva, ali se ne zaustavljaju. Stalno žele da idu korak dalje, a kako godine odmiču, upoznaju sebe- na pravi način. To im pomaže da pobede želju za perfekcionizmom i da se opuste.

U tome im mogu pomoći i joga i meditacija, piše primewomen.

LAVOVI

Lavovi su pak skloni tome da u zrelom dobu postižu sjajne profesionalne uspehe. Učenje, učenje i samo učenje, to je njihov moto nakon 50. što im pomaže da napreduju na raznim poljima.

Ne treba da vas začudi ako Lav u šestoj deceniji upiše fakultet ili neki kurs ili promeni profesiju pa i ceo život. Lavica se jednostavno ne boji promena i ume da uživa u zrelim godinama.

BIK

Bik sa lakoćom prihvata starenje. Zapravo, još od malih nogu jedva čeka da odraste. Nakon 50. postaje sve fokusiraniji na karijeru i što je bitno, ume da gleda svoja posla, prenosi Mondo.

Optimističan stav, sve jača radna etika i jasna želja šta se hoće od života... Žena Bik se u pedesetim hrabro upušta u nove izazove i iznova i iznova napreduje.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading