Dnevni HOROSKOP za 20. JUL: Jarčevi imaju poslovnog NEPRIJATELJA, Ovnovi HITNO da prekontrolišu PRITISAK

M. O. Vesti 19.07.2022 20:00 0

Proverite šta vam zvezde poručuju

Dnevni HOROSKOP za 20. JUL: Jarčevi imaju poslovnog NEPRIJATELJA, Ovnovi HITNO da prekontrolišu PRITISAK

Printscreen/Facebook

Ovan 

Sreda je savršen dan da se posvetite sebi i svojim dubokim željama. Mesec aktivira vaše polje komunikacije i na najbolji mogući način iskoristite ovaj uticaj. Prekontrolišite pritisak jer su mogući problemi zbog ljubavnih nesuglasica. 


Bik 


Tvrdoglavo ćete danas braniti svoje poslovne stavove a osoba u znaku Jarca vam nije dovoljna podrška kada je u pitanju poslovna budućnost. Ljubavna situacija stabilna i možete očekivati jako lepe vesti kada je u pitanju partnerski odnos. 


Blizanci


Merkur aktivira vaše polje zarade i možete da ostvarite svoje poslovne ciljeve. Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi poslovnog puta. Problemi sa kičmom.


Rak

 

Emotivno ste veoma nervozni zbog uticaja drugih na vašu poslovnu stranu. Jedan član porodice vas opterecuje svojim problemima. Probajte da se distancirate od svega onoga što vas uzrujava. 


Lav 


Vaša poslovna situacija je stabilna ali ćete imati problema zbog novca. Pokušajte da se koncentrišete na ono što radite i da budete dosledni u tome. Zdravlje je odlično. 


Devica

 

Danas ste veoma nervozni i napeti zbog mlađeg člana porodice koji ima velikih poslovnih problema. Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi novca. Ljubavna situacija je stabilna. 


Vaga 


Do kraja dana mogući su dodatni troškovi i problemi sa novcem. Budite oprezni u svemu tome. Ljubavna veza vam je veoma nestabilna zbog toga što se previse oslanjate na partnera. Gledajte malo vise sebe i vase interese. 


Škorpija 


Vaša poslovna strana je stabilna i to je ono što vas najviše zanima ovog dana. Bićete veoma zadovoljni sobom i rezultatima u vezi poslovnih akcija. Do kraja dana mogući problemi sa kičmom. 


Strelac 


U narednih nekoliko dana imaćete nekoliko razgovora sa ljudima iz poslovnog okruženja. Važno je biti okrenut prema drugima i pronaći stabilne veze za saradnju sa inostranstvom. 


Jarac 


Sreda je savršen dan da se vidite sa ljudima sa kojima dugo niste bili u kontaktu. Osoba u znaku Ovna vam je velika poslovna prepreka. Dobro obratite pažnju na moguće sukobe na ljubavnom planu. 


Vodolija 


Ovo je idealan period da se posvetite partnerskom odnosu i da shvatite koliko je potrebno vremena da i partner dodje do izražaja. Mogući su dodatni troškovi i to ce vas dodatno iznervirati. Čuvajte se mogućih problema sa pritiskom. 


Ribe

 
Ovo je veoma nestabilan period da se posvetite sebi i svojim potrebama i željama. Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi posla koji ste skoro izgovarali. Ljubavna situacija je veoma goruća. Partner je veoma nervozan. 

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading