Ovi ZNAKOVI će biti u problemu do 22. AVGUSTA: Poteškoće će ih pratiti dok NE PRESTANE vladavina Lava

M. G. Vesti 04.08.2022 17:45 1

Dok će nekome period vladavine Lava da bude izuzetno povoljan, neki znakovi će do 22. avgusta imati probleme i poteškoće.

Ovi ZNAKOVI će biti u problemu do 22. AVGUSTA: Poteškoće će ih pratiti dok NE PRESTANE vladavina Lava

Shutterstock

Dok će nekima period vladavine Lava doneti sjajne šanse, sreću u ljubav i uspeh, nekim neće biti tako sjajno. Oni će proći kroz težak period u životu jer položaj zvezda nije najpovoljniji. Evo koji su to znakovi horoskopa:

Devica

Ceo period vladavine Lava, Device će se osećati neprijatno. Imaće samo jedan cilj- da budu prve. Međutim, suviše su slabe po karakteru da bi bile vođe. Mogu čak imati sukobe sa drugima zbog svog perfekcionizma. Navikle su da kontrolišu sve, a to može  veoma da iznervira druge.

Jarac

Zaboravili ste da pored posla postoji i život. Provodeći sve vreme za računarom, radeći, ne primećujete ono što se dešava oko vas. Zbog svega toga može da se desi da propustite nešto važno. Nažalost, ceo mesec biće vam obeležen negativnim tendencijama.

Bik

Tokom ovog perioda bićete radoznaliji nego ikada. Toliko da gurate nos u tuđe živote. To može negativno da utiče na vaš odnos sa drugima. Povedite računa o tome šta pričate, zbog „dugog jezika“ možete da izgubite prijatelje. Kontrolišite svoje reakcije kako ne biste ostali sami.

NajŽena.rs je i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (1)
Loading
Nata
04.08.2022 19:26

Dok ne prođe Lav, vala baš, zemljani nikud ne idu...