Dnevni HOROSKOP za Sredu 7. SEPTEMBAR: Blizanci, vreme je da budete iskreni prema SEBI, Ribe, ovaj dan je kao stvoren za LJUBAV

Vesti 06.09.2022 20:00 0

Proverite da li će vam zvedzde biti naklonjene sutra

Dnevni HOROSKOP za Sredu 7. SEPTEMBAR: Blizanci, vreme je da budete iskreni prema SEBI, Ribe, ovaj dan je kao stvoren za LJUBAV

Shutterstock

Ovan 

Tokom dana imaćete veoma promenljivo raspoloženje zbog odnosa sa partnerom i sa drugim ljudima na poslu. Budite spremni na kompromis iako vam je to generalno najteza opcija. 

Bik 

Venera aktivira vaše polje komunikacije i poslovne saradnje do kraja nedelje. Budite spremni na sve strane da se angažujete da bi uspeli da zavrsite svoje planove. Zdravlje je odlično. 

Blizanci
Vaša pitanja u odnosu na partnerski odnos su veoma nestabilna i to partner oseća. Smanjite nivo komunikacije sa partnerom i posvetite se sebi i pokušajte da sredite svoje misli. Sve zavisi od vašeg načina razmišljanja. 

Rak  

Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi novog posla sa osobom u znaku Device. Ovo je idealan period da se okrenete mnogo više sebi i svojim potrebama i željama u vezi ljubavi. 

Lav 

Saturn vas izuzetno pritiska i ne daje vam mogućnost da se pokrenete u bilo kom obliku. Ne odustaje od sebe i svoje snove, posebno kada je u pitanju odnos sa partnerom i sa porodicom. Mogući problemi sa kičmom. 

Devica 

Tokom dana i večeri bićete opterećeni novim poslovnim partnerima i svim onim što se dešava na planu posla. Vodite računa o tome koliko sebe dajete i da li je to potrebno na taj način. Problem sa pritiskom.

Vaga 

Niste raspoloženi za razgovor sa ljudima iz poslovnog okruženja i to vam se vidi. Niste u stanju da glumite ili sakrivate ono što vi niste. Moguć je otvoren sukob mišljenja sa osobom u znaku Raka zbog poslovne loše komunikacije. 

Škorpija 

Do kraja dana moguće je da cete naci nacin kako da resite problem sa novcem i sa poslom koji vam neko vreme ne ide od ruke. Osoba u znaku Lava vam je velika poslovna podrška i to vas spašava. Ljubavni život je totalno otišao u drugom planu. 

Strelac 

Danas nikako da budete koncentrisani na ono što radite i na komunikaciju sa drugima. Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi porodičnih odnosa. Spavajte više. 

Jarac 

Poslovna strana je dobro postavljena i to vam daje osećaj stabilnosti i sigurnosti. Do vas ce biti da resite vas odnos sa partnerom. Nemojte odbijati razgovor sa ljudima oko sebe. 

Vodolija 

Pokušajte da se vidite sa ljudima sa kojima se niste dugo videli jer na taj način obnavljate svoju energiju. Budite spremni na saradnju sa ljudima iz poslovnog sveta iako vam ne prijaju. Mogući problemi sa srcem. 

Ribe 

Danas ste veoma dobro raspoloženi zbog uticaj drugih posebno kada je u pitanju partnerski odnos. Ljubav je vaš veliki pokretač, posebno tokom današnjeg dana jer ste uradili dobre stvari za samog partnera. 
 

Komentari (0)
Loading