Dnevni horoskop za SUBOTU, 24. septembar: Ribe, vreme je da prihvatite ODGOVORNOST, Device imaju problem sa RASPOLOŽENJEM

Vesti 23.09.2022 20:00 0

Pogledajte šta vam zvezde danas poručuju

Dnevni horoskop za SUBOTU, 24. septembar: Ribe, vreme je da prihvatite ODGOVORNOST, Device imaju problem sa RASPOLOŽENJEM

Shutterstock

Ovan 
Od vašeg odnosa prema sebi zavisi kako će se drugi energetski postavljati prema vama, posebno preko poslovne strane. Danas je dan za odmor. 


Bik 
Tokom dana vama je potrebno da se vidite sa ljudima koji su vam najbitniji a to su porodica i partner. Veoma je vam je bitna podrška. Mogući problemi sa kičmom. 


Blizanci
Danas je dan koji nikako ne možete da posvetite sebi jer ćete ceo dan biti opterećeni drugim ljudima. Jako je bitno da budete u skladu sa sobom. 


Rak
Vaša privatnost je zaštićena od vas lično ali u tome i preterujete. To se lose odražava na sve ljude oko vas jer vas vide veoma pogrešno. 


Lav
Tokom dana vama je bitno da se okrenete sebi i svojim potencijalima posebno kada je u pitanju odnos sa partnerom. Ljubomora vas može uništiti. 


Devica
Veoma ste negativno raspoloženi zbog tudjih reci i to vas čini veoma nervoznim i napetim. Moguće je da ćete imati problema sa stomakom. 


Vaga 
Budite sigurni u svoje sposobnosti i niko neće vam stati na put naročito kada je u pitanju poslovna situacija. Novac vam je veliki teret do kraja dana. Osoba u znaku Device vam je velika poslovna podrška. 

Škorpija 
Tokom dana je veoma nestabilan period za donošenje odluke posebno odluke koje su vezane za poslovnu stranu. Ljubavna veza je stabilna i to vam je velika podrška. Moguće je da loše spavate. 


Strelac
Mesec aktivira vaše polje komunikacije i želite da se dopadnete svima. Odredjene osobe iz vašeg okruženja će biti veoma velika prepreka da ostvarite svoj unutrašnji mir. 


Jarac
Danas je veoma važno da se posvetite svojim potrebama i željama jer na taj nacin mentalno se pokrećete i obnavljate svoju energiju. Pokusajte sto vise da spavate. 


Vodolija 
Vikend vam pocinje pod uticajem drugih ljudi i njihovih zahteva. Bićete veoma ponosni na svoje emocije i sebe što ste ostvarili tokom dana u vezi posla. Problemi sa pritiskom. 


Ribe 
Tvrdoglavo odbijate da prihvatite odgovornost za svoje postupke. Najvise ćete biti ljuti i besni na postupke svojih ukucane jer necete dobiti podrsku koju ocekujete. 

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)
Loading