Dnevni horoskop za SREDU, 28. septembar: Ovi ZNAKOVI moraji da obrate pažnju na ZDRAVLJE

Vesti 27.09.2022 19:00 0

Pogledajte šta vam zvezde poručuju

prijatelji

Shutterstock

Ovan 

Veoma ste posveceni maksimalno svom partneru jer ocekujete od njega da bude sto vise uz vas tokom narednih nekoliko dana. Obratite pažnju na ishranu i moguci problemi sa kičmom. 

Bik 

Danas je savršen dan da se okrenete sebi i da se malo više družite sa ljudima do kojih vam je stalo. Situacija na poslu će biti stabilnija narednih nekoliko dana a danas promenite način komunikacije. 

Blizanci

Nemojte dozvoliti da vas drugi kontrolišu posebno kada je u pitanju partnerski odnos. Do kraja dana okrenite priču u svoju korist i to ce partner najbolje da razume. 

Rak 

Uticaj Merkura na vase emotivno polje se pojacava i utice na veoma lošu komunikaciju sa partnerom i sa prijateljima. Nemojte se previse brinuti sve ce se srediti do kraja dana. 

Lav 

Tokom dana od osobe u znaku Device možete očekivati veliku podrsku i bićete veoma ponosni na sebe i ono sto ste poslovno odradili. Obratite pažnju na moguće probleme sa kičmom. 

Devica 

Danas je najbolje da se posvetite onome sto niste zavrsili u vezi posla. Od toga vam zavisi nova poslovna saradnja. Ljubavna veza vam je veoma dobro postavljena. 

Vaga 

Partner vam mnogo toga zamera zbog lošeg uticaja Venere u vasem polju ljubomore. Probajte da razgovarate i da postignete kompromis koji ce biti dobar i za vas. 

Škorpija 

U narednih nekoliko dana moguće je da cete biti veoma iznenadjeni partnerskim odlukama sto negativno utiče na vas. Do kraja dana povoljne vesti od strane porodice . 

Strelac 

Bićete veoma ponosni na svoje saradnike i na ono sto ste zajedno odradili. Bićete pohvaljeni od strane direktora i ljudi koji su vam nadredjeni. Moguci problem sa pritiskom. 

Jarac

Mesec aktivira vaše polje karijere i ambicije pa ćete biti preokupirani poslom tokom dana. Partnerski odnos već neko vreme je pod znakom pitanja ali vi sve popravljate zahvaljujući vašim načinom razmišljanja. 

Vodolija 

Početak dana je pod uticajem vaše ljutnje. Pokušajte da razmišljate trezveno posebno kada su u pitanju odnosi sa decom. Mogući problemi sa srcem. 

Ribe 

Osoba u znaku Ovna već neko vreme pokušava da vas šarmira. Na vama je da dobro razmislite šta ćete u vezi svega toga. Moguće problemi sa novcem do kraja dana. 

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading