Dnevni horoskop za ČETVRTAK, 10. novembar: Ovaj znak bolje da PRESPAVA ceo dan, ovo će mu biti NAJGORI dan u mesecu

Vesti 09.11.2022 20:00 0

Pogledajte šta vam zvezde poručuju

Dnevni horoskop za ČETVRTAK, 10. novembar: Ovaj znak bolje da PRESPAVA ceo dan, ovo će mu biti NAJGORI dan u mesecu

Unsplash

Ovan 

Mesec je veoma nezgodno postavljen u vezi vaših emocija i čuvajte se naglih odluka do kraja dana. Zdravstveno stanje je pod uticajem vaših emocija i budite oprezni u izražavanju emocija. 

Bik 

Tvrdoglav odbijate da priznate da ste i vi krivi kada su u pitanju neuspesi na planu posla. Ovaj dan vam nije po volji i sačekajte da donesete poslovne odluke narednih nekoliko dana. 

Blizanci

Danas je veoma dobro raspoloženi za savete posebno kada su u pitanju odnosi sa partnerom. Poslovna strana je pod uticajem drugih ljudi i to mnogo ne interesuje. 

Rak 

Venera vam pravi fenomenalan aspekt da možete da iskažete svoje emocije na pravi način posebno ako imate partnera u znaku Lava ili Ovna. Zdravstvena situacija se poboljšava zahvaljujući vašem naporu. 

Lav

Danas je moguće da ostvarite neku od svojih velikih poslovnih ambicija zahvaljujući ljudima oko vas. Osobe u znaku Device vam je velika podrška u vezi analize svega onoga što se dešava na planu posla. 

Devica

U narednih nekoliko dana čuvajte se što se tiče zdravlja i što se tiče moguć prehlade. Nemojte se previše oslanjati na druge ljude kada je u pitanju novac jer je to nemoguće u ovom trenutku. 

Vaga 

Tokom dana očekujte povoljne vesti u vezi inostranstva i saradnje sa ljudima iz inostranstva. Osećate veliki pritisak od strane partnera zbog njegove potrebe da se dokazuje pred drugima. 

Škorpija 

Vaša ljutnja i vaš bes najbolje da ostane unutar vas je da taj način najbolje kontrolišete svoje emocije. Nemojte druge osobe uvlačiti u svoje ljubavne probleme. 

Strelac

Do kraja dana obratite pažnju na moguće probleme sa kičmom. Trenutno vam je najvažnije da zdravstveno budete sposobni jer vas očekuju zanimljivi događaji do kraja meseca u vezi partnerskog odnosa. 

Jarac

Ovo je veoma povoljan trenutak da kažete svima istinu u oči poslednja ako imate za partnera osobu u znaku Lava ili Device. Postoji problem u komunikaciji u porodici ali vi ne želite to da rešavate tokom današnjeg dana. 

Vodolija 

Budite strpljivi i mudri iako to nisu jače strane vašeg karaktera. Budite spremni da se pomirite sa nekim činjenicama i situacijama kada je u pitanju novac i novčana zarada. Ljubav je veoma stabilna. 

Ribe 

Budite spremni na razgovor sa osobom u znaku Ovna i ako vam nije do toga. Poslovna situacija ne zavisi od vas iako to ste umislili. Do kraja nedelje potrudite se da budete najbitniji sami sebi. 

Komentari (0)
Loading