Dnevni horoskop za 15. MART: Blizanci, ljubavna situacija je komplikovana, Ribe su pod velikim stresom

Vesti 14.03.2023 20:20 0

Proverite da li će vam zvezde biti naklonjene narednog dana

žene

Shutterstock

Ovan

Posao je veoma izražen tokom današnjeg dana i bićete usmereni na sve ono što vam je neophodno u komunikaciji sa društvom.  Čuvajte se naglih rešenja u vezi poslovnih rezultata. 



Bik 

Danas dolazi do izražaja vaša tvrdoglavost posebno kada su u pitanju odnosi u krugu prijatelja. Čuvajte se brzih reakcija jer Venera može negativno da to podstakne. 

Blizanci

Vaša trenutno poslovna situacija je veoma napeta jer ništa ne zavisi isključivo od vas. 
Ljubav i sve ono što čini ljubav je veoma komplikovano jer partnerski odnos već neko vreme nije onako kako ste zamišljali. 

Rak

Do kraja dana bićete pod jakim utiskom osobe sa kojom poslovno sarađujete već duže.  Potrudite se da neke stvari ne primate k srcu posebno kada su u pitanju odnosi oko novca.  Zdravlje je odlično. 

Lav 

Danas  se bavite isključivo tuđim emocijama jer ste svoje sredili na vreme. Obratite pažnju na odnose sa mlađim članom porodice koji može da se emotivno iscrpi. Problemi sa spavanjem. 

Devica 

Veoma emotivno ste rastrzani između  ljudi sa kojima ste poslovno povezani i onoga što treba da pokrenete u vezi posla.  Čuvajte se naglih odluka i loših informacija od strane ljubomornih osoba. 

Vaga

Bićete veoma dobro upućeni u sve ono što se dešava u životu vašeg partnera ali vi i dalje ne verujete u neke stvari koje vam partner priča.  Obratite pažnju na moguće probleme sa stomakom. 

Škorpija 

Vaša tvrdoglavost dolazi na red i od toga strepe svi koji se nalaze oko nas. Čuvajte se naglih i iznenadnih poteza u vezi ljubavi jer to nije u vašoj prirod. Problemi sa kičmom. 

Strelac

Veoma se loše informisani kada su u pitanju odnosi u krugu porodice i to će vas koštati jer ćete ući u veće rasprave narednih nekoliko dana. 

Budite svesni svoje inteligencije i ne dozvolite da vas poslovna situacija previše okupira. 

Jarac 

Potrudite se da budete sebi najbitniji i da ne zavisite od mišljenja drugih. Ljubavna situacija je stabilna jer ste vi napravili pravi potez prošle nedelje. Čuvajte se prehlade.

Vodolija

Bićete pod jakim utiskom razgovora sa članom porodice i to će vas držati narednih nekoliko dana.  Obratite pažnju na nove informacije u vezi posla koji ste  ostavili prošle nedelje nezavršen. 

Ribe 

Ovo je idealna prilika da se smire strasti kada su u pitanju vaši odnosi sa partnerom posebno ako je partner rođen u znaku Jarca ili u znaku Bika.  Zdravstveno stanje je pozitivno ali vi ste previše preopterećeni problemima od ranije. 
 

Komentari (0)
Loading