Zbog MERKURA U STRELCU od 24. novembra do 13. decembra biće NEPRESPAVANIH noći, a evo koji znak očekuje POTPUNO BLAGOSTANJE!

Najžena Vesti 27.11.2021 10:12 0

Ovaj Merkur ima filozofske misli koje često dosta sagovornika ne razume...

Zbog MERKURA U STRELCU od 24. novembra do 13. decembra biće NEPRESPAVANIH noći, a evo koji znak očekuje POTPUNO BLAGOSTANJE!

Pexels

Dok je Merkur boravio u znaku Škorpije misli su bile detektivske, duboke i mračne. Merkur u Škorpiji ima detektivski um i ume da predoseti mračnu stranu misli kao i da zna da ćete ga slagati i pre nogo što vi i pomislite na to.

Nasuprot njemu, Merkur u Strelcu nosi laganu energiju. Za ovog Merkura kažemo da se ne oseća baš najbolje u Strelcu, sa njim gubi suštinu, misli su rasute, ne postoji usresređenost na detalje već se gleda globalno pa samim tim gubi se suština.

Takođe ovaj Merkur ima filozofske misli koje često dosta sagovornika ne razume. Ali zato je ovaj Merkur dete sreće, ne voli tračarenja ima više sreće nego pameti, uvek pogađa tačan odgovor ne zato što zna već jednostavno ima sreće. Obožava putovanja, komunikaciju, i provod!

Kako će se ovaj Merkur osetiti znakovi horoskopa:

Ovan - veliki uspeh u karijeri. Iskoristite njegov tranzit za sve vrste ugovora, saradnja sa strancima biće naglašena i kroz tu saradnju sleduje vam novac-kapital. Srećno!

Bik - poslušajte savet tj oslonite se na osobu koja želi da vam pomogne jer vam donosi uspeh.

Blizanci -odnos sa partnerom vam je naglašen. Puno komunikacija, razumevanja i lepih trenutaka kroz kraće ali slatko putovanje.

Rak - vama je naglašena porodica i neposredno okruženje. Lepe vibracije ćete osećati. Ovaj Merkur vama prija i racionalno pristupate svemu.

Lav - ljubav i samo ljubav. Ako ste slobodni stupate u odnos sa mlađom osobom ili vas kontaktira osoba iz prošlosti. Zauzeti će imati divan ljubavni odnos sa partnerom.

Devica - kritički pristup svemu sada se neće desiti. Merkur u Strelcu vas opušta, počinjete da uživate bez stresa i napetosti. Vama ovaj tranzit Merkura donosi umno opuštanje.

Vaga - novi poslovni projekti koji će usko biti povezani sa strancima. Veliki uspeh vam predstoji na polju karijere. Benefiti će se pokazati kroz naredna dva meseca.

Škorpija - definitivno sa ovim Merkurom odigrajte igru na sreću npr Loto. Sreća je tu iza ćoška i smeši vam se! Ovaj tranzit budi u vama energiju provoda, smeha i zabave. Pravac sa prijateljima i voljenom osobom u provod.

Strelac - vi uživate bukvalno sa ovim Merkurom! To je energija koja inače živi u vama, poletni ste, imate sto ideja, volite život i ljude. Nemojte sputavati u sebi ovaj divan polet već sve što sada zamislite možete da i ostvarite. Samo napred!

Jarac - vas energija ovog Merkura buni. On voli da priča a vam to stvara konfuziju. Slobodno držite svoje misli samo za sebe. 

Vodolija - prijateljstvo vam je naglašeno u uživate u uspehu svojih prijatelja. Predstoji vam upoznavanje nove osobe ili kroz društvene mreže ili kroz kraće putovanje.

Ribe - vama predstoji jako uspešan period ako poslušate savete jako uspešne i uticajne osobe . Na vama je izbor.

Komentari (0)
Loading