Dnevni horoskop za četvrtak, 6. jul: Ovnovi, od vas se mogo očekuje, Bikovi, poslovna situacija vam je jako loša

Vesti 05.07.2023 19:30 0

Evo šta vam zvezde poručuju za sutra

Horoskop

Shutterstock

Ovan 

Do kraja ove nedelje od vas se očekuje mnogo više nego što ste spremni da pružite jer ste na izmaku snage. Pokušajte da se koncentriše teida kroz razgovor sa partnerom pronadjete dovoljno energije za posao. 

Bik 

Poslovna situacija je nestabilna zahvaljujući lošim procenama sa vaše strane i previše otvorenosti. Bićete do kraja pod jakim utiskom osobe u znaku Jarca koja vam daje " vetar u leđa " kada su u pitanju poslovni planovi za narednih desetak dana. 

Blizanci

U narednih nekoliko dana bićete veoma posvećeni svemu onome što donosi ljubavna komunikacija sa partnerom. Pokušajte da se koncentrišete na sve ono što vam donosi profit posebno kada su u pitanju poslovni odnosi sa inostranstvom. 

Rak 

Danas ste previše skloni analiziranju i tumačenju tuđih reci,  nemojte sebe dovoditi u stanje koje vam izuzetno ne prija a to je da stalno ste na usluzi drugima. Ljubavna situacija je nestabilna zahvaljujući vašoj potrebi da dominirate. 

Lav 

Venera u Lavu negativno utiče na vaše mišljenje o sebi zbog negativnih aspekata koji traju već neko vreme. Pokušajte da budete što stabilniji i staloženiji  jer se to negativno odražava i na vaše poslovne aspekte.

Devica 

Vaša komunikacija sa nadredjenima je veoma zategnuta jer ne želite da priznate da ste nešto pogrešili.  Ljubav je lekovita ali u vašem slučaju ona ne donosi ništa specijalno i novo. Zdravlje je odlično. 

Vaga 

Bićete dovedeni u veoma neprijatnu situaciju zbog drugih ljudi. Naučite da poštujete sebe i da ne dozvoljavate da vas drugi zloupotrebljavaju posebno kada su u pitanju odnosi u krugu porodice. 

Škorpija

Vaša tvrdoglavost je danas veoma pozitivna zato što ćete uspeti d a završite određene stvari koje već dugo priželjkujete. Partnerski odnos vam je u stagnaciji pa se potrudite da određene stvari progutate i ne izgovarate sve na glas. 

Strelac

U narednih nekoliko dana bićete pod jakim uticajem ljudi iz vašeg okruženja. Naučite da se ponašate stabilno jer je to izuzetno važno za vas poslovni aspekt posebno do kraja dana. Glavobolja. 

Jarac 

Komunikacija sa ljudima sa kojima poslovno sarađujete je svedena na minimum. Nemate želje ni motiv da se bavite tuđim stvarima naročito kada su u pitanju partnerski odnosi. Potrudite se da što duže i više spavate. 

Vodolija 

U krugu porodice situacija se stalno menja jeste vi ste neko ko ne želi da donese konačnu odluku. Ovo je izuzetno neprijatan period za vas jer od vas traži da donesete neke pomalo čudne odluke. Najvažnije je da je to u skladu sa vama.

Ribe

U narednih nekoliko dana bićete pod jakim pritiskom osobe u znaku Ovna koja vam je veliki prijatelj. Ali u ovom slučaju ne pokazuje dovoljno razumevanja za vas i to vas veoma čini nezadovoljni. Posetite zubara. 

Komentari (0)
Loading