Dnevni horoskop za ponedeljak, 10. jul: Bikovi, nije sve kako izgleda, pazite koga slušate

Vesti 09.07.2023 21:00 0

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene sutra

Dnevni horoskop za ponedeljak, 10. jul: Bikovi, nije sve kako izgleda, pazite koga slušate

Shutterstock

Ovan

Ljubavna odluka može da promeni sve i sam odnos sa vašim partnerom. Budite spremni na kompromis iako vam je u ovom trenutku to veoma " nemoguća misija". Problemi sa stomakom. 

Bik 

Do kraja dana moguća komunikacija sa osobom u znaku Lava koja vam otvara nove poslovne mogućnosti. Čuvajte se lažnih informacija što se tiče novca i zarade. Nije sve onako kako izgleda. 

Blizanci

Bićete veoma usmereni na stvari koje niste rešavali na vreme a tiču se odnosa u krugu porodice. Vaša reč mora da bude dobro definisana i da znate šta u kom trenutku kome izgovarate. Mogući problemi sa kičmom. 

Rak 

Do kraja dana biće te pod jakim utiskom knjige koju ste čitali ili filma kog ste gledali. Danas se prepuštate emocijama ili mašti. Što se tiče poslovne situacije stvari su standardne. Ne očekujte neke posebne promene. 

Lav 

Mesec aktivira vaše polje tajni i moguće je da ćete se osećati veoma uznemireno. Imaćete osećaj kao da partner vas stalno proverava i kao da očekuje da mu kažete nešto što on ne zna. Probajte da se odmorite. 

Devica 

Do kraja dana stižu vam lepe informacije u vezi posla kojim se bavite i u vezi nekih vaših planova od ranije. Osoba u znaku Ovna vam je velika prijateljska podrška i od te osobe vam mnogo toga zavisi u narednih nekoliko dana. 

Vaga 

Veoma ste dobro usredsređeni na posao i na svoje obaveze pa zbog toga imate i dobre rezultate. Osoba u znaku Jarca je veoma ljubomorna na vaš uspeh u smislu posla i poslovne ambicije. Čuvajte se negativnih i loših komentara. 

Škorpija

Bićete veoma upućeni na dešavanja vašeg partnera ali vas to tokom celog dana i umara. Probajte da kulturnim načinom dati do znanja da vas sve to ne zanima i da se relaksirate jer su vam potrebni energija i dovoljno sna za narednih desetak dana. 

Strelac

Veoma se tvrdoglavi u dokazivanju onoga što mislite. Partnerski odnos može da dođe u problem zbog toga pa se potrudite da možda pristanete i na neki kompromis. Obratite pažnju i na moguće probleme sa novcem posebno ako putujete u inostranstvo. 

Jarac 

Do kraja dana bićete veoma strpljivi sa ljudima sa kojima ste poslovno vezani i nalaze se u vašem okruženju. Čuvajte se naglih i iznenadnih reakcija partnera jer on može itekako da preokrene vaš odnos veoma negativnost. 

Vodolija 

Danas ćete biti veoma radosni i srećni zbog dobrih vesti u vezi posla i poslovnih napredavanja. Osoba u znaku Lava vam je velika poslovna i emotivna podrška i ona vam daje jako dobru podršku do kraja dana. 

Riba

Okrenite se oko sebe i razmislite malo koliko stvari niste završili do kraja. To je sve zahvaljujući vašim emotivnim problemima sa kojima ne možete da izađete na kraj. Čuvajte dobre ljude i prijatelje oko sebe jer su vam oni najveća podrška. 

Komentari (0)
Loading