Numerološki horoskop za avgust: Evo ko će konačno dobiti ogroman novac, a ko upoznati srodnu dušu

Slobodanka Ćorić Vesti 07.08.2023 14:35 0

Idealan mesec za putovanja, odmor i neophodan rad na sebi

Devojke u haljinama

Shutterstock

Neki brojevi bioritma će započeti nova ljubavna putovanja, neki će ih prekinuti, dok će jedan broj ući u sudbonosne promene vezane za njihov ljubavni život. Da biste videli šta vam numerologija sprema u avgustu, morate da odredite broj svog bioritma.

Da bismo izračunali broj bioritma, potrebno je da u naš datum dodamo dan i mesec rođenja, a numerolog je pričao i o tome šta znači dan u datumu rođenja. Recimo, ako ste rođeni 12.08.1984. Dodaješ samo dan i mesec rođenja: 1+2+8 = 11


Zatim taj dvocifren broj svedete na jednocifren, jer uvek mora da bude jednocifren, a u tom slučaju vaš broj bioritma je broj 2.

Broj 1

Pred vama je mesec turbulencija, napetosti, stresa, oscilacija, ali i velikih promena na bolje. Ovo je mesec u kome treba izbegavati donošenje ishitrenih poslovnih odluka. Na emotivnom planu, možete očekivati da ćete konačno krenuti sa „mrtve tačke“, ako ste dugo sami. Zauzetim ljudima savetujemo da izbegavaju razgovore sa svojim najmilijima.


Broj 2

Avgust je sa vama u znaku rastućih finansija. Dakle, idealan period za zaradu, prodaju, trgovinu i bilo koju aktivnost koja može poboljšati vaše finansije. Zaposleni mogu da očekuju povišicu, oni koji su bez posla dobiće dobro plaćenu ponudu. Emotivni život će biti strastven sa voljenom osobom, a samci će biti koketniji, a moguće su i kraće avanture.

Broj 3

Ovo je mesec kada je dobro povući se i sumirati sve utiske iz prethodnih meseci. Ovo nije dobar mesec za početak novih poglavlja, bilo poslovnih ili ljubavnih. Tokom avgusta najbolje je biti u drugom planu, jer svako isticanje i borba za prvi plan neće imati uspeha. Idealan mesec za putovanja, odmor i neophodan rad na sebi.

Broj 4

Akcenat je na inicijaciji i novom zamahu, pa bi trebalo da iskoristite prednosti avgusta, jer će vas sreća pratiti kako u poslovnom, tako i u privatnom ili emotivnom segmentu. To će dobiti i oni bez posla, emotivno usamljeni mogu da očekuju pojavu zanimljive osobe sa kojom mogu da uđu u vezu. Očekuje vas finansijski uspeh kroz bilo koju vrstu trgovine.

Broj 5

Avgust je za vas mesec sudbonosnih događaja i sve što se dešava biće van vaše kontrole. Ovo je idealan trenutak da se posvetite porodici i domaćinstvu, ali i radu sa nekretninama. Emotivni putevi mogu dovesti srodnu dušu u vaš život. Poslovna sfera će biti u drugom planu i na tom polju neće biti velikih promena.

Broj 6

Ovo je mesec opuštanja, ekspanzije i generalno mesec prosperiteta. Idealno vreme za putovanje, za kontakt sa inostranstvom, ali i za rad sa strancima. Vaš ljubavni život biće zanimljiv, jer ako ste slobodni, možete da uđete u ozbiljniju vezu. Iskoristite ovaj mesec za svoj lični rast i razvoj, kao i za bilo koju vrstu edukacije.

Broj 7

Mjesec pun izazova i otežanja može biti. Kroz poslovni segment možete očekivati dosta rada i nekako previše obaveza, što će vas mnogo crpiti da ćete poželjeti u nekom momentu da sve obustavite, ali nemojte – na kraju će sve to neko primetiti i bićete adekvatno nagrađeni. Ljubavni život može biti pun otežanja, na svaki loš i klimav odnos može se staviti tačka. Povedite računa jer jedno ne može vući za dvoje. Oni koji su sami uglavnom će zadržati taj status tokom avgusta.

Broj 8

Mjesec lepršavosti, pokretanja i jednog “buđenja”. Ovo je period dobar za svaki vid poslovanja koje se tiče transporta, saobraćaja, kancelarijskih poslova, ali i i poslova koji zahtijevaju pokret i akciju. Ljubavni život će biti zanimljiv i tu možete očekivati svašta. Uglavnom, akcenat će biti na mlađoj populaciji, ali i odnosima sa mlađim partnerima.

Broj 9

Tokom svih dana avgusta u vazduhu ćete osjećati ljubav. Ako ste sami, privlačićete druge i možete očekivati ulazak u ozbiljniju vezu. Poslovni dio biće uspešan, ako ste bez posla možete očekivati dobro plaćen posao, ako ste zaposleni, očekujte povišicu ili, pak, bolje radno mjesto ako duže vrijeme čekate na isto. Pratiće vas sreća na svakom koraku, piše Žena Blic.

Komentari (0)
Loading