Dnevni horoskop za utorak 17. oktobar: Lavovi, kolege vam rade iza leđa, Vage, čuvajte se izdaje najbližih prijatelja

Jelena Vukelić Vesti 16.10.2023 19:01 0

Na nebu je prilična "astro zbrka" i evo kako će uticati na svaki znak

Kim

Profimedia

Ovan 

Danas ćete biti previše umorni da se bavite drugim ljudima i najvažnije je da što više odmarate. Mars u Škorpiji aktivira vaše polje svakodnevnih komunikacija i veoma vas iscrpljuje. 

Bik 

Danas ćete biti veoma raspoloženi da se družite sa ljudima. posebno kada su u pitanju prijatelji i partnerski odnos. Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Vodolije koja vam je veliki prijatelj. 

Blizanci

Probajte da se koncentrišete na stvari koje se dešavaju u vašem životu posebno kada je u pitanju odnos sa vašom decom ili porodicom. Nemojte da dozvolite da se drugi mešaju na vaš izbor. 

Rak 

Previše ste tvrdoglavi da bi razumeli sebe i svoje poteze jer vas emocije itekako " razaraju". Do kraja dana povedite računa o mogućim problemima sa prehladom. Takodje problem sa novcem zbog porodice. 

Lav 

Do kraja dana povoljne informacije u vezi posla kojim se bavite. Nemojte dozvoliti da vas drugi koriste za svoje potrebe jer vaše znanje nije da ga koriste drugi, bitno je da ga koristite vi. 

Devica 

Pokušajte da se okrenete sebi i svojim planovima i željama. Niko nije savršen pa ni vaš život. Potrudite se da to razumete što pre i na mnogo bolji način. Razgovor sa partnerom može lako preći u svađu. 

Vaga

Mnogo toga niste stigli da rešite kada su u pitanju odnosi sa prijateljima. Osoba u znaku Vodolije vam to baš zamera.

Škorpija

Tvrdoglavo se ponašate kada su u pitanju odnosi sa poslovnim saradnicima. Ne želite da propustite ni jedan trenutak jer sve što radite, radite od srca i veoma ste tome posvećeni. Zdravlje je odlično. 

Strelac

Jupiter aktivira vaše polje poslovnih komunikacija, ali vam se ne isplati da komunicirate i da ostanete nedorečeni. Čuvajte se lažnih prijatelja posebno kada su u pitanju odnosi u vezi posla i poslovnih aktivnosti. 

Jarac 

Vaša ambicioznost je u porastu ali to je nešto što morate da sačuvate isključivo za sebe jer ste okruženi negativnim ljudima. Čuvajte se duplih standarda kada je reč o partnerskim odlukama. Nije sve onako kako izgleda.

Vodolija 

Čuvajte se naglih odluka posebno kada su u pitanju odnosi sa partnerom. Nije potrebno nikakvo dokazivanje pred partnerom posebno u narednih mesec dana. Vi znate svoje i držite se toga. 

Ribe

Vaša emotivna strana je veoma složena i komplikovana zbog vaše potrebe da dominirate. Čuvajte se lažnih informacija u vezi posla i poslovne saradnje sa inostranstvom. Glavobolja. 

Komentari (0)
Loading