Dnevni horoskop za ponedeljak, 6. novembar: Bikovi da budu oprezni u ljubavi, Lavovi da mere pritisak, Strelčevima sukob na poslu

Vesti 05.11.2023 19:21 0

Saznajte šta vam zvezde poručuju...

horoskop

Shutterstock

Ovan

Najbolje da se okrenete sebi i svojim planovima a da partnerski odnos stavite na - čekanje. Partner vam zamera mnogo toga a na vama je da naučite da brinete više o sebi i svojim unutrašnjim razlozima za stabilnost.

Bik

Energija Marsa vam ne prija već neko vreme i jako je važno da naučite da kontrolišete sebe i svoje negativne emocije. Ljubavna situacija se pogoršava zbog vaše potrebe da dominirate na svim poljima. 

Blizanci

Do kraja dana povedite računa o tome na koji način razgovarate sa ukućanima jer možete vrlo lako da upadnete u sukob i da dokazujete nešto što nema veze sa vama.  Zdravlje je stabilno ali povedite računa o spavanju.

Rak

Sunce u znaku Škorpije prija vašem znaku i bilo bi jako dobro da se okrenete nekim stvarima koje se tiču sređivanja emotivnih odnosa. Poslovna situacija je jako uspešna i dobijate pohvale za svoj rad.

Lav

U narednih nekoliko dana bićete veoma besni i ljuti naročito kada su u pitanju odnosi sa porodicom.  Najvažnije je da zadržite svoje mišljenje i da ne delite pravdu. Mogući problemi sa pritiskom.

Devica

Svaka situacija sa partnerom može da bude komplikacija zato što partner već neko vreme nema poverenje u vas. Dobro odvojite šta je privatno šta je poslovno da ne bi sebi stvorili poslovne probleme.

Vaga

Do kraja dana pokušajte da se koncentrišete na poslovnu situaciju jer su mogući problemi koje ne računate. Ljubavni odnosi su u drugom planu već neko vreme jer ste previše umorni da objašnjavate drugima sebe.

Škorpija

Ponedeljak je idealan dan da se započne nešto novo a danas je to kroz vaš odnos sa prijateljima.  Osoba u znaku Vodolije vam veliku podršku pruža i jako je važno da razumete šta je važno činiti u vezi ljubavi.

Strelac

Veoma ste okrenuti drugim ljudima. Najvažnije je da bitne emotivne stvari sačuvate samo za sebe. Atmosfera na poslu nije veoma stabilna i radna već vladaju neki sukobi od ranije na koje ne možete da utičete.

Jarac

Čuvajte se novih prijatelja koji nemaju baš najotvoreniji odnos prema vama jer uglavnom gledaju interes. To se može odnositi na osobu rođene u znaku Device koja je već neko vreme pokušava da iskoristi vas uticaj na poslu.

Vodolija

Danas ćete biti posebno lepo raspoloženi zahvaljujući lepim trenucima u krugu porodice i situaciji koja se stabilizuje između vas i partnera.  Poslovno ste stabilni u odlukama što utiče na vaš dobar odnos sa kolegama.

Ribe

Do kraja nedelje povedite računa o tome na koji način razmišljate o poslu jer su mogući problemi i sukobi sa nadređenima. Porodična situacija je veoma zanimljiva jer ćete biti veoma aktivni u spremanju nekih porodičnih slavlja.

Komentari (0)
Loading