Kim Kardašijan izazvala pometnju: Zapalila Met Galu zavodljivom haljinom, ovaj trenutak je svima zapao za oko!

Vesti 07.05.2024 10:02 0

Najupečatljiviji deo njenog ansambla bio je njen srebrni korzet, koji je drastično suzio njen struk...

Kim

Michael Stewart / INSTAR Images / Profimedia

Kim Kardašijan ponovo je izazvala pometnju na Met Gali.

Rijaliti zvezda (43) očarala u još jednom neverovatnom ansamblu. Stavljajući svoj potpis na temu „Uspavane lepotice: Buđenje mode“, Kardašijanka se pojavila u prozirnoj Margelinoj haljini sa čipkastim delom sa listovima i cvetnim detaljima koju je kreirao Džon Galijano.

Njena ledeno-plava kosa savršeno naglašavala srebro na njenoj haljini. Ona je ipak umanjila ostatak izgleda svojom blago talasastom kosom i suptilnom šminkom, uključujući svetlucavo srebrnu senku. Kim je takođe imala jednostavan sivi šal.

Najupečatljiviji deo njenog ansambla bio je njen srebrni korzet, koji je drastično suzio njen struk. U jednom trenutku, izgledalo je da je Kardašijanka dobila pomoć od prisutnih kako bi se popela uz stepenice, jer je njena haljina bila previše uska.

Ovogodišnja tema Met Gale povezuje se sa predstojećom izložbom Instituta za kostime na kojoj će biti predstavljeno oko 250 predmeta - uključujući 15 značajnih komada kao što je balska haljina od svilenog satena Čarls Frederik Vort iz 1877. - koja obuhvata više od 400 godina istorije.

 

 

Kardašijanka ima istoriju pojavljivanja naslova na Met Gala. Debitovala je 2013. dok je bila trudna sa svojim prvom ćerkom Nort Vest. Prošetala je crvenim tepihom u cvetnoj Živanši haljini koju je kreirao Rikardo Tiši, uz koju je uparila rukavice i odgovarajuće cipele.

Prisustvovala je svečanosti zajedno sa svojim tadašnjim dečkom Kanjeom Vestom, koji je nosio jednostavno Živanši odelo koje je takođe kreirao Rikardo Tiši, navodi People

 

 

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading