Dnevni horoskop za PONEDELJAK, 2. avgust: Ova TRI ZNAKA bolje da DANAS ostanu kod kuće jer ih čeka GOMILA PROBLEMA

Vesti 02.08.2021 08:25 0

Nena Janković, naš astrolog, okriva kome će zvezde danas biti naklonjene

Dnevni horoskop za PONEDELJAK, 2. avgust: Ova TRI ZNAKA bolje da DANAS ostanu kod kuće jer ih čeka GOMILA PROBLEMA

Shutterstock

Ovan 

Ovo je dan koji morate da iskoristite najviše na poslovnom planu. Danas ćete doneti jako bitne odluke. Potrudite se da budete razumni i mudri. Ljubav je u stagnaciji. Ne dajte da vas strah blokira. 

Bik

Današnje probleme rešavate uz podršku jednog člana porodice, budite istrajni u tome. Finansijska situacija se popravlja i bićete prijatno izneđeni. Emotivno zadovoljstvo stiže kroz glas od drage osobe.  Moguće glavobolje. 

Blizanci

Ovo je dan kada koji je najbolje da provedete kod kuće, da postignete mir unutar sebe. Imate osećaj nemira zbog događaja od prethodnih dana. Osoba rođena u znaku Vage vam je jaka podrška. Zdravstveno stanje je stabilno. 

Rak

Dobro razmislite o emotivnim odnosima sa osobom koja je već neko vreme prisutna u vašem životu. Na poslovnom planu moguće su nove odluke koje vam baš neće prijati. Prihvatite to kao neminovnost. Moguće problemi sa krvnim pritiskom. 

Lav

Vaša snaga leži u vašoj potrebi da dominirate. Tako da je najbolji savet za danas da budete u centru pažnje i da postignete ono što već odavno želite a tiče se posla i novca. Ljubavna situacija je veoma podsticajna. Čuvajte se problema sa kičmom. 

Devica 

Danas možete da doživite veliko zadovolj na poslu. Dobićete nagradu za svoj trud i zalaganje. Jedan član porodice će vas opteretiti svojim problemima. Mogući problemi sa kičmom.

Vaga 

Današnj dan donosi jednu važnu odluku a tiče se novčane situacije i jednog člana porodice. U ljubavi ćete biti zadovoljni i ispunjeni. Prijatelj u znaku Jarca vas može opteretiti. Nervna napetost. 

Škorpija

Vaša tvrdoglavost i opsednutost istinom danas vam blokira ceo dan. Možete imati problema zbog loše komunikacije na poslovnom planu. Obratite pažnju na vašu potrebu da budete stalno u pravu. 

Strelac

Jupiter je vaša planeta koja danas pokreće vašu slobodu i osećaj nezavisnosti. Kroz komunikaciju ćete izreći ono što već dugo trpite na poslovnom planu. Novčana situacija je stabilna. Moguća prehlada. 

Jarac 

Trenutna situacija na poslu je veoma nestabilna i to vas zaista brine. Do kraja dana dobićete povoljne vesti. Draga osoba vas podržava u vašim idejama. Mogući problemi sa disajnim organima. 

Vodolija

Ovo je veoma bitan dan za vas jer će te čuti dobre vesti u vezi inostranstvo. Poslovna strana je stabilna i daje vam osećaj sigurnosti. Novčana situacija vam stvara osećaj neprijatnosti zbog nečijeg dugovanja. Potreban vam je mir. 

Ribe

Dan počinje sa glasom voljene osobe. Bićete u situaciji da budete podrška voljenoj osobi i to će vas jako obradovati. Na poslu stagnacija i najbolje je da ne trošite previše energije na tome. Novčana situacija je stabilna. 

Komentari (0)
Loading