Dnevni horoskop za petak, 15. decembar: Bik se nalazi u ljubavnom lavirintu, Rak dobija lepe vesti na poslu

Vesti 14.12.2023 18:58 0

Pročitajte št avam zvezde poručuju...

ljubav

Shutterstock

Ovan 

Do kraja dana bićete pod jakim utiskom osobe u znaku Jarca koja vam daje mogućnost da poslovno napredujete. Nemojte dozvoliti da vas emocije koštaju posla i poslovnih planova. Ipak ste vi veliki profesionalac.

Bik

Emotivno se nalazite u lavirintu koji vas muči već neko vreme. Nemojte dozvoliti članovima porodice da utiču na vaše pitanje emocija. Niko nema pravo da vam određuje kako ćete se osećati. Problemi sa spavanjem.

Blizanci

Mlad Mesec u znaku Strelca vam je doneo mnogo toga iz prošlosti što niste uspeli da realizujete. Čuvajte se duplih standarda kada je reč o partneru i njegovom mišljenju. Nije sve onako kako izgleda. Glavobolja.

Rak

Tvrdoglavo se ponašate kada su u pitanju ljubavni odnosi. Nikako da razumete sebe i svoje potrebe. Uvek ste na raskrsnici sa sobom i svojim planovima. Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Jarca koja vam je potrebna za poslovnu saradnju.

Lav

Do kraja nedelje mogući su prekidi u komunikaciji sa partnerom jer možete biti isuviše ljuti na sebe. Nemojte dozvoliti da vas drugi koriste za svoje potrebe i ciljeve. Do sada ste u svemu uspevali i ne gubite veru u sebe.

Devica

U narednih nekoliko dana bićete previše okrenuti svemu onome što ste izbegavali da završite po pitanju posla i poslovnih aktivnosti. Nemojte dozvoliti da vas drugi kopiraju kada je u pitanju poslovna saradnja sa ljudima iz inostranstva.

Vaga

Do kraja dana bićete pod jakim uticajem osobe u znaku Ovna koja želi da vam pokaže i dokaže koliko vredi, posebno kada su u pitanju odnosi u krugu porodice. Partnerski odnos je u procesu stagnacije zato što partner ima dodatnih poslovnih problema.

Škorpija

U narednom periodu od vas zavisi kako će se stvari odvijati između vas i partnera, naročito oko Nove godine. Bićete previše okrenuti drugima, pa vam to partner zamera. Važno je da naučite da poštujete sebe i svoje emocije.

Strelac

Mlad mesec vam je pokrenuo mnogo toga novog kada su u pitanju poslovni aspekti ali vi nemate dovoljno snage da ispratite sve to. Probajte da se više odmarate i na taj način stvarate mogućnosti da budete koncentrisani na posao.

Jarac

Sam start današnjeg dana je pod uticajem vaše želje da promenite posao. Već neko vreme razmišljate o tome jer ste razočarani načinom na koji vas doživljavaju ljudi oko vas. Probajte da ne razmišljate u tom pravcu i da određene stvari nazovete pravim imenom.

Vodolija

U narednih nekoliko dana od vas će se očekivati mnogo više nego što ste spremni da date u vezi poslovnih obaveza. Osoba u znaku Ovna vam predstavlja veliku poslovnu pretnju jer može mnogo toga negativnog da kaže o vama.

Ribe

Situacija sa partnerom dobija novu konotaciju i pokreće se pitanje da li ćete uopšte ostati sa njim do kraja godine. Bićete jako ljuti na partnera zbog njegovog ponašanja i lošeg odnosa prema vašim prijateljima.

Bonus video:

 
Komentari (0)
Loading