Dnevni horoskop za petak, 23. februar: Bik sređuje ljubavni život, Vodolija da se pripazi na poslu, a jedan znak ima problem s parama

Vesti 22.02.2024 19:24 0

Pročitajte šta vam zvezde poručuju...

Horoskop

Shutterstock

Ovan

U narednih nekoliko dana bićete dobro raspoloženi zahvaljujući dobrim poslovnim rezultatima koji stižu preko osobe u znaku Lava. Čuvajte se zdravstvenih problema koji se mogu pojaviti u vezi stresnih situacija od ranije.

Bik

Danas ste posvećeni emocijama i svemu onome što niste uspeli da kažete do kraja u vezi partnerskog odnosa. Ne morate uvek biti vi najpametniji što se tiče poslovnih odluka i važno je da se ne zamerate sa ljudima.

Blizanci

U narednom periodu od vas zavisi koliko ćete biti posvećeni sebi jer partner već neko vreme smatra da ga zapostavljate zbog vaših emocija na kojima radite. Osoba u znaku Lava vam je velika poslovna prepreka i imate puno problema zbog toga.

prijateljice

Shutterstock

 

Rak

Danas imate posebne razloge za radost jer u okviru porodice se dešavaju neke stabilne stvari. Ovo sve posebno odnosi na vašu poslovnu stabilizaciju koju već neko vreme očekujete od osobe u znaku Jarca. Mogući problemi sa kolenima.

Lav

Voljena osoba već neko vreme pokušava da stabilizuje vaše odnose, ali vi imate problem zbog toga. Pokušavate da se koncentrišete na ono što je potrebno da saopštite. Mogući problemi sa novcem.

Devica

U narednih nekoliko dana od vas zavisi kako će se stvari odvijati između vas i partnera. Partner već neko vreme pokušava da bude posvećen vama maksimalno ali ste vi ljuti i nervozni. Čuvajte se duplih standarda kada je reč o partneru.

Vaga

Situacija u krugu porodice i prijatelja je veoma komplikovana jer svi žele da vam dele savete. Vi ne prihvatate druge a posebno ne savete u vezi emocija i ono kako se osećate u vezi. Ljubavni odnosi su stabilni.

žena

Shutterstock

 

Škorpija

Tvrdoglavo ponašanje vašeg partnera vas veoma iritira i nećete moći da se posvetite svemu onome što ste zajedno planirali. Partner je veoma komplikovanog ponašanja i ne može da vam se posveti. Čuvajte se naglih odluka.

Strelac

Do kraja dana bićete pod jakim uticajem osobe u znaku Vodolije koja vam je potrebna u vezi poslovne saradnje sa inostranstvom. Nemojte dozvoliti da se drugi mešaju u vaš život posebno u vaše emotivne odnose.

Jarac

Zdravstveno stanje je stabilno ali već neko vreme osećate umor. Pokušajte da se posvetite svemu onome što vas odmara i relaksira posebno kada su u pitanju dani vikenda. Nije sve u poslu i poslovnim ambicijama.

Vodolija

Čuvajte se duplih standarda kada je u pitanju odnos sa saradnicima na poslu. Potrebno vam je da se konačno poslovno posvetite onome što radite, nemojte se oslanjati na druge. Ljubav je stabilna.

Ribe

Mesec aktivira vaše polje poslovne komunikacije ali vi ste veoma emotivno zatvoreni da se posvetite bilo čemu. Zdravlje vam je kritično ovih dana pa se maksimalno odmarajte i čuvajte svoj unutrašnji mir.

Komentari (0)
Loading