Dnevni horoskop za sredu, 27. mart: Ovnovima se poboljšava ljubavna situacija, Bikovima će licemerni prijatelji doći glave

Vesti 26.03.2024 19:23 0

Pročitajte šta vam zvezde poručuju

horoskop

Shutterstock

Ovan 

Do kraja dana pokrenite se i dajte sve od sebe da popravite situaciju u vezi ljubavi i ljubavnih dešavanja. Osoba u znaku Lava vam je velika poslovna podrška koja vas bodri i daje vam dobre poslovne savete. Zdravlje je odlično. 

Bik 

Čuvajte se duplih prijatelja odnosno ljudi koji su vam veoma licemerni, ovo se posebno odnosi na poslovnu situaciju gde možete imati velike poslovne propuste. Novčana situacija će biti stabilnija onog momenta kada postignete sve ono što želite. 

Blizanci

U narednih nekoliko dana od vas se očekuje mnogo više nego što umete da pokažete i da date kroz posao i poslovna pregovaranja. Ljubavna situacija će biti bolja onog momenta kada naučite da poštujete i da budete skloni kompromisu. 

Rak 

Kod vas se oseća još uvek uticaj punog meseca u znaku Vage i to se negativno odražava na sve ono što ima veze sa porodicom i emocijama. Ne dozvolite da vas drugi kontrolišu posebno kada su u pitanju poslovne situacije. Zdravlje je stabilno. 

Lav

Vaš odnos sa porodicom je stabilan ali vi ste tu koji previše kočite neke stvari posebno kada je u pitanju novčan aspekt. osoba u znaku Ovna vam daje veliku poslovnu podršku i usmerava vas na pozitivne aspekte poslovanja...

Devica 

Čuvajte se naglih poslovnih preokreta posebno kada je u pitanju podrška inostranstvom. Ljubavna situacija će biti bolja onog momenta kada naučite da stvari posmatrate kvalitetnije i bolje kada ste vi u pitanju. Zdravlje je odlično. 

Vaga 

Tvrdoglavo se ponašate kada je reč o stavovima što se tiče partnerskog i poslovnog odnosa. Naučite da određene stvari ne primate toliko k srcu i da odvajate privatno od poslovnog. Problemi sa živcima, jaka napetost. 

Škorpija

Sam dan probajte da iskoristite na najbolji mogući način a to je da uživate sa voljenima ili da se potrudite da drugima učinite dan što boljim. Osoba u znaku Lava vam je velika poslovna podrška u vezi nekih novih poslovnih projekata. 


Strelac 

Čuvajte se svega onoga što dolazi do vas kao informacija jer može biti veoma problematičan odnos sa ljudima sa kojima sarađujete. Osoba u znaku jarca vam je velika poslovna prepreka koju vi ne vidite na taj način. Dobro otvorite oči. 

Jarac 

U narednom periodu probajte da se koncentrišete na sve ono što se tiče posla i poslovnih dogovora sa inostranstvom ili sa ljudima koji često putuju. Ljubavna situacija će biti bolja onog momenta kada naučite da budete stabilni i da se stabilno ponašate u svim tim odnosima. 

Vodolija

Sam početak dana je veoma specifičan i može da vam donese velike probleme u razumevanju sebe i drugih. Pokušajte da stvari ne uzimate " zdravo za gotovo " posebno kada su u pitanju odnosi sa ljudima sa kojima ste poslovno bliski. 

Ribe 

Merkur negativno utiče na vaše poslovanje i na vaše buduće poslove ako ne naučite da sagledavate stvari realnije. Vaše ambicije su veoma nestabilne posebno zbog odnosa sa partnerom. Problemi sa spavanjem. 

Komentari (0)
Loading