Ove LAŽI muževi koriste kada VARAJU: Postala je PROFESIONALNA ljubavnica nakon što je MUŽ prevario, a sada POMAŽE ženama da OTKRIJU švalere

Vesti 22.03.2022 12:12 0

Profesionalna ljubavice, otkriva vam sve tajne prevaranata

Ove LAŽI muževi koriste kada VARAJU: Postala je PROFESIONALNA ljubavnica nakon što je MUŽ prevario, a sada POMAŽE ženama da OTKRIJU švalere

Printscreen/Instagram

Tridesetvogodišnja Ejmi Kaps iz Severne Karoline, nakon što je muž prevario, počela je izlaziti samo sa oženjenin muškarcima i odlučila je da otkrije svim ženama koje su to laži koje prevarant koristi kada vara. 

Ejmi je odlučila profesionalno da se bavi ovim nazovimo ''poslom'' i iskoristi sve što joj se pruža. Njeni partnerneri obasipaju je raznim poklonima, putovanjima, a tvrdi da je vrednost tih poklona na mesečnom nivou oko 45 hiljada evra. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amy Kupps (@amy.kupps93)

Podelila je savet svim ženama koje se boje sumnjaju da su prevarene i otkrila najčepće izovore kod muškarca, koji govore svojim partnerkama da bi sakrili celu aferu. 

 

Jedan od ključnih razloga je seks, i tvrdi da je žena sama kriva što se zadovoljstvo u sobi nije održalo. 

- Prevaranti su uzbuđeni u krevetu, uglavnom zato što godinama nisu bili zadovoljni pa su spremni učiniti sve što je potrebno da me uzbude - objasnila je ona, i dodala - Volim muškarce u kasnim 30-im ili 40-ima jer su puno romantičniji, finansijski stabilniji i iskusniji u krevetu - kaže Ejmi i dodaje kako tuđi muževi troše više na nju nego na svoje žene.

- Više volim gotovinu nego skupe darove, moji ljubavnici su mi omogućili vrednu kuću koju gradim za sebe na "rate". Uzimam njihov novac da platim račune i razmazim sebe - ističe Ejmi.

 

Izgovori za partnera:

 

1- Imam sastanke i/ili putujem cele nedelje zbog posla...

2- Imam novu kreditnu karticu, ali je samo za posao, pa ne brini o tome...
3- Ne zovi me na službeni telefon, šef će se iznervirati ako se javljam na lične pozive...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amy Kupps (@amy.kupps93)

Oženjeni muškarci žele popuniti prazninu koju ne dobijaju od svoje sadašnje partnerke i to me jako uzbuđuje - rekla je i dodala da joj se najviše dopada to da bude njihova seksualna fantazija i najbolja ljubavnica.

 

Ejmi tvrdi da se ne kaje zbog svoje odluke da izlazi sa oženjenim muškarcima, i kako kaže smatra da ipak čini dobro delo svim ženama, jer je ona ta koja im može pomoći u razotkrivanju cele farse. 

Komentari (0)
Loading