Niko joj ne veruje da je MLADA, tvrde da SIGURNO ima 50 godina, a možda i VIŠE: Konačno joj je PALA KLAPA pa je hejterima poručila OVO

Naj žena Vesti 07.09.2021 17:51 0

Pošto deluje podosta starije nego što zapravo jeste, Kler se svakodnevno bori sa ružnim i uvredljivim komentarima koje joj ostavljaju razni korisnici društvenih mreža

Niko joj ne veruje da je MLADA, tvrde da SIGURNO ima 50 godina, a možda i VIŠE: Konačno joj je PALA KLAPA pa je hejterima poručila OVO

Printscreen/TikTok

TikTokerka Kler Dadli (36) svakodnevno je na meti loših komentara.

- Volim tvoje videe, ali i dalje sam u šoku da si ti u tridesetim godinama - jedan od komentara na koji je Kler naletela, a kaže da joj često pišu da izgleda i deset godina starije.

Međutim, pošto joj se smučilo da briše ili ignoriše ovakve komentare, rešila je da zajedno sa majkom snimi video koji je pogledan više od 80 hiljada puta.

- Znam koje godine sam rođena. Rođena sam 1984, zar ne, mama? Ona je u pedesetim, ja sam u tridesetima. Hvala vam što volite moje klipove, to mi mnogo znači - rekla je Kler u videu, ispod kog su mnogi ostavljali još ružnije komentare.

- O bože, 1984, ja imam 40 godina i izgledam kao da sam tvoja ćerka. Bila sam ubeđena da imaš 55-60 godina - bio je jedan od njih, dok su joj drugi pisali da izgleda jer se previše izlagala suncu.

Dadli je nekoliko puta u drugim videima pokušavala da se izbori sa ljudima koji su joj ostavljali negativne komentare, a jednom prilikom im je poručila i da treba da pokažu svoje fotografije bez šminke i filtera, pa tek onda da komentarišu druge, odnosno nju.

Komentari (0)
Loading