Napisla je "Kako ubiti svog muža": Niko nije ni sanjao da će mu prostreliti kičmu i SRCE!

Vesti 05.04.2022 22:27 0

Počinje suđenje Nensi Krempton-Brofi, koja je optužena da je ubila supruga

Napisla je "Kako ubiti svog muža": Niko nije ni sanjao da će  mu prostreliti kičmu i SRCE!

Profimedia

Nensi je pre toga bila poznata kao romanopisac, a najbizarnija je činjenica da je izdala knjigu  "Kako ubiti svog muža". Još je bizarnije to što je bila poznata kao pisac ljubavnih romana. Objavila je knjige Pogrešan ljubavnik i Pogrešan muž, a 2011, napisala je esej "Kako ubiti svog muža" za blog "See Jane Publish".

Nensi Krempton-Brofi je ostala u pritvoru otkako je uhapšena 5. septembra 2018. godine, suočena sa jednom tačkom optužnice za ubistvo u smrtonosnoj pucnjavi na njenog supruga, kuvara Danijela Brofija (63), dok se pripremao za posao u Kulinarskom institutu Oregona u jugozapadnom Portlandu oko 2. juna u 7.30 časova.


Viši zamenik okružnog tužioca okruga Multnomah Šon Overstrit rekao je porotnicima da je Krempton Brofi bila motivisana pohlepom i polisom osiguranja od 1,4 miliona dolara. Ona je „izvršila ono što je možda smatrala da je savršen plan“, rekao je Overstrit, kada je tada 68-godišnjakinja navodno pratila svog muža na posao i pucala mu u leđa, prostrelivši mu mu kičmu i srce, pre nego što je ponovo pucala dok je on ležao na podu kulinarske škole.

Bilo koji hitac iz pištolja Glok mogao je biti fatalan, rekao je Overstreet.Svi tragovi su vodili do Nensi.

 

Njen branilac je naveo da je spisateljica volela muža i da nije imala motiv.

Danijel Brofi je bio jedina osoba u kulinarskoj školi u vreme njegove smrti, rekao je tužilac. Škola nije imala sigurnosne kamere.

 
Komentari (0)
Loading