Ona ne želi da se SKRIVA: Devojci je telo prekriveno DUGIM, CRNIM dlakama i ona želi da vam poruči OVO!

Vesti 12.04.2022 17:50 0

Arijana je ponosno pokazala svoje telo u zelenom bikiniju

Ona ne želi da se SKRIVA: Devojci je telo prekriveno DUGIM, CRNIM dlakama i ona želi da vam poruči OVO!

Printscreen/TikTok

Iako se mnoge žene stide svog tela, a posebno dlačica koje uklanjaju, Amerikanka Arijana je odlučila da će se tome odupreti i da tamne dlačice koje joj prekrivaju telo više neće skrivati. Ona, naime, pati od preterane dlakavosti ili hirzutizma koji pogađa ukupno pet do deset odsto žena, a karakteše ga dlakavost na delovima tela gde je tipična za muškarce; npr. iznad usne, na bradi, trbuhu, leđima i sl.

Arijanina dlakavost je posledica policističnih jajnika; što je inače i najčešći uzrok hirzutizma; koji kod devojaka i žena može uzrokovati visoki stres, nisko samopouzdanje, lošiju sliku o sebi, pa čak i depresiju, osećaj srama i izbegavanje pojavljivanja u društvu Svoju borbu sa negativnim komentarima  zbog svog izgleda Ariana je podelila na TikToku gde je objavila video u kome u zelenom bikiniju pokazuje telo, a uz to je objasnila: "Svi me pitaju jesam li Latinoamerikanka; nije li očito? Zbog hirzutizma doslovno imam dlake svuda, a uklanjam ih samo ponekad i s nekih mesta na kojima mi smetaju".

Iako su je neki kritikovali, mnogi pratioci su podržali Arijanin video i pohvalili hrabrost i samopouzdanje devojke. "Kao Latinoamerikanka sam izuzetno dlakava, što mrzim. Brijem se doslovno od glave do pete pa volim da vidim ovakve objave!”, napisala je jedna djevojka, a druga je dodala: "Pošteni, pravi muškarci se nikada ne bi žalili, uvek se rugaju nezreli dečaci koji još žive s mamama...”

 
Komentari (0)
Loading