Od TAMPONA do čizme bez PARA: Konobar otkrio šta sve nađe UJUTRU na podu kafića (VIDEO)

Ž. T. Vesti 14.05.2022 16:25 0

Pronašao je i nekoliko iPhone punjača, jedan muški prsluk marke Adidas, parfem, narukvicu, ali i špil karata, jedan tampon i samo jednu crnu žensku kaubojsku čizmu

Od TAMPONA do čizme bez PARA: Konobar otkrio šta sve nađe UJUTRU na podu kafića (VIDEO)

Printscreen/TikTok

Iako možda mislite da ljudi najčešće gube mobilne telefone, kartice i ključeve, nedavno je konobar iz jednog noćnog kluba u Glazgovu u Škotskoj, na TikToku podelio kakve sve neobične predmete pronađe nakon lude noći.  Njegov post u kojem pred jutro s poda kluba skuplja izgubljene stvari sakupio je 6,3 miliiona pregleda, a uz uobičajene predmete našli su se i neki neočekivani.

Među gomilom razbijenih telefona i izgubljenih dokumenata, TikToker je pronašao i nekoliko iPhone punjača, jedan muški prsluk marke Adidas, parfem, narukvicu, ali i špil karata, jedan tampon i samo jednu crnu žensku kaubojsku čizmu.

"Nikad neću shvatiti kako neko uspe da izgubi samo jednu cipelu!" napisao je neko u komentarima, na što su se neki nadovezali s vlastitim pronalascima nakon noćnog izlaska.

"Jednom sam pronašla punih 12 pakovanja pudinga", napisala je jedna devojka, a druga je podelila kako je nakon lude noći na podu noćnog kluba našla društvenu igru Jenga, sa svim kockicama.

"Izgubiti jednu cipelu je klasika, često mi se to događa i to uvek budu najbolji izlasci!" zaključio je jedan korisnik.

BONUS VIDEO


 
Komentari (0)
Loading