Dala je SINA na usvajanje PRE 45 godina: Ponovo su se SRELI, a kada ih vidite, ZAPLAKAĆETE sigurno

Vesti 15.07.2022 22:05 1

Majka i sin su se grlili gotovo 20 minuta i bili prepuni emocija.

Dala je SINA na usvajanje PRE 45 godina: Ponovo su se SRELI, a kada ih vidite, ZAPLAKAĆETE sigurno

Printscreen/ YouTube

​Jedna majka je pre 45 godina dala sina na usvajanje jer nije mogla da se brine o njemu. Nakon dugo vremena ga je ponovno srela. Odvojenost od biološkog roditelja je zaista jedinstveno iskustvo. Bez obzira kroz šta osoba prođe, pitanje "ko su mi roditelji" neprestano se vraća. 

Ponekad je osobi potrebno jako dugo da nađe svoje biološke roditelje, u ovom slučaju je to bilo 45 godina.  Ves Fener je pronašao i upoznao svoju biološku majku nakon 45 godina odvojenosti. Brenda Van Sikl je Vesa dala na usvajanje još 1975. godine. 

- Videla sam ga na 15 minuta pre nego su ga sestre odvele. Bilo je jako teško. Da sam mogla da se brinem za njega, ostavila bih ga sebi. Ipak, ne bi bilo u redu za njega da sam ga ostavila sa sobom - podelila je Brenda. 

Rekla je da joj je život tada, kada je bila tinejdžerka, bio vrlo nestabilan te nije bila sposobna da se brine za bebu. 

Nakon nekog vremena se skrasila, udala te sada radi u odseku za informacije u policiji u Arlingtonu. Jednog dana zazvonio je telefon i dobila je vrlo neobičan poziv. Nije prepoznala osobu, ali je na drugoj strani bio njen sin Ves Fener iz Nju Orleansa. 

- Bio je to vrlo čudan prvi razgovor. Nisam očekivala poziv na poslu i rečenicu: "Zdravo, jeste li vi dali dete na usvajanje 1975. godine? - podelila je Brenda. 

 

 

Brenda i Ves su ostali u kontaktu te su se odlučili da se nađu u hotelu u Terelu. Brenda je čekala na parkingu kada je iza sebe čula glas: "Mama, ja sam". Tada je shvatila da je iza nje njen sin. 

- Inače ne plačem - rekao je Wes - Ali je to bila specifična situacija. Bilo je kao da gledam sebe, malo stariju verziju sebe, u ogledalu. 

Majka i sin su se grlili gotovo 20 minuta i bili prepuni emocija. Jako malo usvojene dece može nešto takvo da doživi. 

Brenda i Ves su pokušali i ranije da se povežu, ali bezuspešno. Brenda je imala samo Vesov rodni list i činjenicu da je rođen u okrugu Tarant. Ves je pokušavao da stupi u kontakt s njom punih 10 godina, ali bi se uvek ustručavao. Nakon 45 godina, majka i sin pokušavaju da nadoknade izgubljeno vreme. 

Bolje su se upoznali, a Brenda je upoznala i svog 9-godišnjeg unuka što je bio samo šlag na torti.  Neopisivo je ponosna na svog sina koji je postao divan otac i suprug. 

- Znate ono o prirodi i odgoju. Pa, ispalo je da slušamo potpuno istu muziku, da gledamo iste filmove i da imamo isti smisao za humor. Da, on je definitivno moj. To što sam ga upoznala nije kraj putovanja, nego je to nastavak - rekla je Brenda.

Nadamo se da će ovaj dvojac imati još mnogo godina za zbližavanje i nadoknađivanje propuštenog vremena. 

NajŽena.rs je i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (1)
Loading
Dile
16.07.2022 13:04

Mogla je da ga rodi a nije mogla da ga odgaja , čudno a naše bake i prabake mogle su u,,uz preslicu i drsnicu ruku. !