Potresna ispovest devojke iz SRBIJE: "Pokušao je da me SILUJE i UBIJE čovek kog poznajem, a sad NE SMEM da ga prijavim, jer ima novac i moć"

Vesti 18.08.2022 17:16 0

Jeziv pokušaj silovanja devojka iz Srbije je objavila na svom Tviter nalogu

Potresna ispovest devojke iz SRBIJE: "Pokušao je da me SILUJE i UBIJE čovek kog poznajem, a sad NE SMEM da ga prijavim, jer ima novac i moć"

Shutterstock

 

Na veliku polemiku i oprečnost mišljenja naišli smo na jednom Tvitu koji je objavljen na društvenim mrežama. 

Naime, devojka pod Tviter imenom "Cherry Bom", koja je želela da sakrije svoj pravi identitet, objavila je vrlo osetljivu i potresnu ispovest gde je navela da je pokušao da je siluje čovek za kog su svi tvrdili da je dobar i koji je lično poznavao njene roditelje i brata.

- Pokušao je da me siluje i ubije čovek za koga svi kažu kako je predobar. Čovek koji je prijatelj mojih roditelja i brata. Čovek koji mi je zamalo bio dever. Čovek koji me zna godinama. Čovek od koga se to nikada u životu ne bih nadala.

 

 

Priča je dobila svoj razvojni tok, koji se na sreću završio pozitivnim ishodom po devojku, ali koji je za svaku i najoštriju osudu.

U komentarima ispod Tvita je navela kako je to izgledalo:

- Bila sam na proslavi sa prijateljima i oko ponoći sam odlučila da krenem kući sa drugaricom i da zovnemo taksi. Prišao nam je dotični koji je takođe bio tu i vidio da smo krenule i ponudio da nas on odveze. Ne misleći da se može desiti išta loše, pristale smo.  Normalno smo se vozili, pričali o porodicama i kako on ima neke planove za vikend i da će se videt i sa mojima. Da dođem i ja ako budem mogla. Rekla sam da verovatno neću moći jer idem sa verenikom na more ovih dana pa se trudim da sve obaveze završim pre toga. Drugaricina ulica je bila pre moje te je ona izašla, a ja sam prešla da sednem napred. Još 5 minuta sam udaljena od kuće, šta se može desiti, mislila sam. U jednom momentu on je skrenuo u ulicu koja vodi ka livadi i gde je makadam i nema osvetljenja.

Rekla sam da to nije moja ulica i da je promašio skretanje, a zna gde je kuća. Rekao je da se zbunio jer je malo popio i da ćemo se sada okrenuti. Ali to se nije desilo. Ugasio je auto i prešao na mene na silu da me poljubi. Počela sam da plačem i da vrištim da me pusti.
U jednom momentu se odmakao od mene i rekao:"Hehe snajka, ja to samo da vidim da li ti imaš poverenja u mene, neću te silovati, šta ti je. Ja tebe volim, ti si meni kao sestra."

Ja sam se tresla ali sam pokušavala da ostanem prisebna. Rekla sam ok, ja stvarno moram da idem kući.
Rekao je polako sa kućom. Rekla sam nasikiraće se moji jer sam rekla da ću doći ranije. Rekao je da nabije na k*rac moje i brata i tatu , a da sam ja jedna kurvetina koja glumi da je fina. Pošla sam da izađem iz auta držeći telefon u ruci. Tada je počeo da me čupa.

Noge su mi bile van auta ali me on čupao za kosu i jaknu i tražio da mu dam moj telefon. Uspio je da uzme telefon ali sam se ja nekako iščupala i počela da trčim ali me brzo stigao. Počeo je da me vuče i udara i govori kako on zna ovakve poput mene koje se prave fine a najgore.
Skinuo je šorc i gaće i rekao sad ćeš da mi po*ušiš. Plakala sam i molila da me ne dira. Pitala ga zašto mi ovo radi, nikada mu se nisam u životu obratila niti učinila nešto nažao. Rekao mi je da sam k*rva kao i sve žene i da ne glumim inače će da me ubije, izvadio je pištolj. 

Kroz suze sam ga molila da me ne ubije , a on me gledao sad podsmehom i rekao da mu se ženske suze gade i da ga nerviraju još više. U tom momentu sam shvatila da taj čovek planira da me siluje i baci u jarak, možda živu, možda mrtvu, ali da mu moj strah daje još više elena.

Sklopila sam oči i rekla ubi me. Neka budem mrtva, čestito i pošteno mrtva. Može da mi ukalja telo,ali moju dušu ne može, bar pred Bogom neće moći. Držao je prst na obaraču i posmatrao me. Rekao mi je da me neće ubiti već da uđem u kola da me vozi kući.Rekla sam da mogu peške. 

Ugurao me u kola bukvalno i upalio auto I krenuo nazad. Izvadio je opet svoj polni organ. Rekao mi je "Sad ćeš da mi p*pušiš pa taman mi bilo zadnje, a onda ću da te je*em kao kurvu da ćeš da me moliš da te ubijem. 

Kada je ušao autom u ulicu koja je naseljena, iskočila sam iz auta u pokretu i počela da trčim i vrištim. Preskočila sam "bockavu" ogradu od prve kuće koja je bila tu i počela da vrištim upomoć, upomoć. Sva sam bila izubijana i poderana. On je trčao za mnom. 

Stao je kada sam počela da vrištim i govorio da se vratim da me kući odveze, da neće da ima problem, da ima ženu i decu. Tražila sam mu da mi vrati telefon. Nije hteo. Rekla sam da ću da vrištim i da lupam na vrata da ljudi zovu policiju. Vratio mi je telefon.

Znala sam da u toj kući nema niko i da su komšije na odmoru, na moju sreću on to nije znao. Drugarici sam poslala glasovnu poruku da ako me nema 5 minuta da zove policiju. On je otišao. Ja sam došla kući i pišem ovo dok se još sećam svega. Strah me da odem da prijavim.
Strah me da zakon neće biti na mojoj strani jer on ima novac, strah me jer znam šta žrtve prolaze i od strane okruženja. Strah me da budem žrtva, ali ja to nisam željela. Ako ima neka osoba koja je prošla ovo i može da me posavetuje, molim vas neka mi se javi.
 Znam da se spasi jedna od milion, ovo što sam se ja spasila, spasio me dragi Bog, jer ja nemam drugo objašnjenje kako sam ja sa svojih 45kg uspela da pobegnem i spasim se nekako..

Žene moje čuvajte se i ako ovo neko podeli hvala mu.

Na njenu objavu niko nije ostao ravnodušan. Najviše je bilo komentara podrške, ali saveta devojci da obavezno treba da  prijavi slučaj.

- Dobro je što imaš snage da podeliš ovakvo iskustvo. Da li postoje organizacije u tvojoj okolini koje se bave zaštitom prava žena kao i pravni tim koji ti može pomoći. Ako postoji način i imaš želju da sve ovo obznaniš onda to učini. Učinjena ti je nepravda a ti pravdu traži - bio je jedan od komentara.

Međutim, drugi su naišli i na razumevanja za njenu odluku da ne prijavi, iako niko ne smatra da je to ispravan potez:

Lako je pametovati, prijavi i sl. Ali nije lako ni živeti u strahu od osvete takve osobe. Ovom društvu fali sistem zaštite za osobe koje su prijavile. Svakako to može da se ponovi i još gore bude, prijavila ti ili ne. Nemaš izbora osim da ga prijaviš i tražiš zabranu prilaska - bio je jedan od komentara.

Korisnica Tvitera sigurno nije jedina devojka koja je potencijalna žrtva silovanja i koja nema hrabrosti ili sigurnosti da se javi i obrati za pomoć. Svesna te činjenice, svoju jezivu ispovest završava u vidu podrške svim ženama gde im savetuje da se čuvaju i gde iskazuje želju da se njena užasavajuća ispovest podeli kako bi i drugi videli i čuli.

Sve devojke ili žene koje ikada osete da bi mogle da postanu žrtve nasilja ili silovanja, mogu da zatraže pravnu pomoć i pozovu SOS broj 

Prijavite seksualno nasilje


SOS linije za žrtve nasilja - 0800 222 003 SOS telefona Autonomnog ženskog centra - 0800 100 007SOS telefona Centra za podršku ženama - Jedinstveni SOS telefon za Vojvodinu - 0800 101010
 

 

 

Komentari (0)
Loading